Бруно Рибейро оптимист за "Лудогорец" в реванша - вижте шокиращия гол в Разград

Наставникът на "Лудогорец" Бруно Рибейро бе доста разочарован след изненадващото поражение с 0:1 от "Милсами" насред Радград в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят бе официален дебют за него.

Сега е необходима само победа в Молдова, за да може шампионите да продължат да мечтаят за ново участие в груповата фаза на ШЛ или най-малко за достигане на бараж за влизане в групите на Лига Европа, пише Спортал.

"Моят първи мач не беше успешен, тъй като загубихме, но няма проблеми - има втори мач. Много тежък двубой беше, ние имахме няколко положения около 4-5 шанса за гол, те имаха едно и от него ни вкараха гол. След това стана много по-трудно на терена. Все пак има още един мач и аз вярвам, че ще продължим, тъй като Лудогорец е по-силен отбор. Собственикът Кирил Домусчиев влезе в съблекалнята, надъха тима и пожела успех. Обяви, че нищо не е загубено и трябва да ги отстраним Милсами, тъй като сме по-добър отбор. Имаме една седмица да работим и отиваме в Молдова, за да спечелим", категоричен е Рибейро.

"Наистина една грешка се оказа фатална, тренирахме много различни ситуации от статични положения, а днес допуснахме една подобна грешка и ни вкараха гол. Лудогорец със сигурност ще хвърли всички сили, за да ги отстраним. През тази седмица ще работим да подобрим състоянието и игровата практика на тима. Някои играчи дойдоха по-късно и още нямаме желания синхрон, но съм оптимист", допълни португалския треньор.

Той сподели, че подкрепата на Кирил Домусчиев е много важна за него и тима. "Изключително важна е за мен и за отбора подкрепата на г-н Домусчиев. Всички печелим заедно и съответно всички губим заедно. Той е страхотен президент, който е много близък до тима", завърши португалският специалист.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ