Кметът Атанас Камбитов влиза в ролята на приказен разказвач

Депутатът от БСП Весела Лечева след приемни в Стражишко: Жителите на три села са откъснати от света заради разбит път Хората от този район не получават здравни услуги

След гонка задържаха 22-годишен за притежание на дрога

Притежатели на наркотици опитаха да се изплъзнат от полицаи

Изложба с експонати от Лувъра, открити на остров „Свети Кирик“

Меркел: Глобалният пакт за миграцията е голяма стъпка в битката срещу трафикантите на хора

Тридесет кубика незаконна дървесина е иззета при спецакцията в село Хан Аспарухово Образувани са 8 бързи производства и са съставени 10 констативни протокола, заяви комисар Илиян Илиев

Граничари арестувaха 54-годишен мъж, укрил в акумулатор на кола пакети с амфетамин и хероин (СНИМКИ)

17-годишен счупил крака на мъж при скандал за момиче

България с европейски шампион по карате киокушин Кристиян Дойчев спечели и специалната награда за най-добра техника

Възстановиха ударената от торнадо хижа „Ком”

Великобритания вдигна под тревога изтребители „Тайфун“ заради руски бомбардировачи (ВИДЕО)

Джей Ло украси елхата с Алекс Родригес и децата

12 г. затвор за клошар за умишлено убийство с газов пистолет, преработен в боен в Костенец

Апартхотел Лъки Банско спечели две награди едновременно

Ще стане ли заешкото храната на бъдещето

Жени Владинова

Повече от 1,2 милиарда зайци се колят за месо в световен мащаб всяка година, сочат данни на FAОSTAT за 2012 г.

Китай е най-големият производител – там се отглеждат над 462 млн. зайци или 40% от световното производство. През последното десетилетие в Китай се наблюдава рязко нарастване на производството на заешко, за да се задоволи ръстът в потребителското търсене.

Целия материал чети тук.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.