Зам.-кметът на Раковски: Свещеникът не е връзвал малкия Енрике, а му е ударил шамар

Заместник-кметът на Раковски Божидар Стрехин определи като измишльотина Според него малкият Енрике има проблеми с възпитанието.

„Не съм разговарял със свещеника, но съм убеден, че това нещо не се е случило. За шамар съм готов да повярвам, но за връзване на ръце с тиксо и вкарване в тъмна стая - това е абсолютна измишльотина”, заяви пред bTV Стрехин.

„Преди около 10 дни детето за пореден път влиза в католическия приют и за пореден път показва своята гаменщина, като за капак подпалва и стаята на един от хората, които са в приюта. В неделя свещеникът чрез една от неговите помощнички е извикал детето в църквата да обясни и за пореден път детето е напсувало свещеника. Не са му издържали нервите и му е ударил един шамар”, обясни заместник-кметът.

„Къде е възпитанието на това дете? Всички хора са вдигнали ръце от него. Учителките в детската градина са вдигнали ръце, всички съседи, просто това дете като дойде на детската площадка да играе, всички деца бягат, никой не иска да играе с него”, твърди Стрехин.

Той допълни, че хората в Раковски са настръхнали и искат да организират шествия в подкрепа на свещеника отец Димитър.

Той е 8-9 г. свещеник в тази енория, тотално промени църквата, направи революция, каза още Божидар Стрехин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини