Как да получим пълно удоволствие от пътуване с круизен кораб?

Пътуването с круизен лайнер е страхотно преживяване. Усещането за елитарен лукс и тръпката да се събуждаш всяка сутрин на ново екзотично пристанище ще останат завинаги в сърцата Ви.

И забравете за „клатене”! Това не е някой от малките три - четири палубни кораби подобни на гръцки ферибот, Това е нещо огромно! Водоизместимост на самолетоносач, размери на три футболни игрища и височина на 18 етажна сграда.

За да изживеете всичко това наистина пълноценно, за да не се сбъскате с многото подводни камъни при организирането на подобна екскурзия и да се насладите изцяло на всички удоволствия, Ви предлагаме да го направите с организирана група.

Първото предимство е, че не се занимавате със сложни организации. Не търсите самолетни билети, не прекачвате от самолети на влакове и автобуси, не плащате скъпи таксита, не мъкнете куфари нагоре - надолу.

Второ – с Вас от началото до края пътуват опитни водачи, които ще решат всеки проблем вместо Вас и за всичко необходимо ще получите информация на родния си език.

И трето, може би най - важно, на всяко пристанище за Вас има подготвена програма / специално за българската група /, с която ще можете да разгледате всички забележителности най-пълноценно.

Гарантираме Ви, че цената на такова организирано круизно пътуване е много по- добра, отколкото ако сами си резервирате каюта, купувате сами билети за самолет и влак, плащате сами хотели, таксита или паркинг такси.

Ще добавим и удоволствието от новите запознанства и приятната компания.

Вече няколко години туристическа агенция „ГАЛЕРА“ организира точно такива групови, круизни екскурзии. С нейни групи можете да достигнете не само до почти всички средиземноморски пристанища, но и до много екзотични кътчета по света от Дубай и Карибите до Норвежките фиорди.

Най-актуалната им оферта за тази есен е:

„КРУИЗ АДРИАТИКА И ГРЪЦКИ ОСТРОВИ”

За десетте дни на това пътуване ще имате удоволствието да посетите и да се насладите на красотата на някои от най-големите туристически дистинации.

Започвате от града на „Ромео и Жулиета” – Верона, където е и един от най- запазените римски амфитеатри.

След него се пренасяте в топлия южен италиански град Бари – града на „Свети Николай“ и приказното градче Алберобело.

Оттам отплавате към гръцкия Катаколон, само на 30 км. от където е древна Олимпия - родината на олимпийските игри.

Следва перлата в короната на гръцкия туризъм - Санторини и разбира се веднага след това и столицата Атина.

Отново се връщате във водите на Адриатика и се потапяте в средновековната атмосфера на остров Корфу и черногорския курорт Котор.

И за десерт остава най-романтичния град в света Венеция. Площад „Сан Марко”, тесните улички и каналите с гондоли са нещо незабравимо

За да се насладите напълно на удоволствието от това пътуване, за да не Ви притеснява нищо странично и за да се приберете изпълнени само с положителни емоции, се доверете на груповите круизни екскурзии с туристическа агенция „ГАЛЕРА“!

www.galera.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм