Ясновидецът на Хитлер предсказал за Путин и Меркел

Ерик Ян Ханусен предвидил световните катаклизми

През 1889 година Австрия дава на света две имена. Едното е Адолф Шиклгрубер, другото е Ерик Ян Ханусен. Роденият във Виена Ерик ще си спечели славата на “всевиждащи очи” за доброто на хората като признат ясновидец. Адолф от малкото градче Браунау край Линц ще изкачи житейската стълба с фанфари и фойерверки, ще получи доверие и неограничена власт от милиони, за да се подхлъзне фатално от върха и да бъде покрит завинаги от наметалото на историята като едно от поредните чудовища на човечеството.

Съдбата ще срещне двамата австрийци след години. Европа е потопена в дълбока криза, обхваната е от панически страх за бъдещето. Ерик Ян Ханусен ще предвиди за зло или добро появата на нов “водач на нацията”, способен да я излекува от унижението на войната и от икономическите язви. Новият фюрер Адолф Хитлер ще остави любителския статив и палитрата и под все по-гръмките звуци на военните маршове ще нахлуе триумфално в Райхстага, ще събира милиони обсебени от реваншизъм в Нюрнберг, край Бранденбургската врата, в Силезия и Померания...

На 24 март 1933 година ясновидецът е радостен. Фюрерът лично му е обещал да даде простор на уменията му в областта на хипнозата, графологията и телепатията. Хитлер дава милиони за автомобилния спорт, флиртува с други немски атлети и футболисти, строи аутобани - колко е да инвестира в строежа на специално висше училище по окултизъм, ръководено от прочутия Ерик Ханусен!

Всесилните щурмови отряди обаче отдавна са разработили свой коварен план. Те знаят, че пророкът е от еврейско потекло, какво ще стане, ако някой ден той предскаже залеза на неонацизма и на неговия водач?

През нощта срещу 25 март щурмбанфюрер Вилхелм Оост и щурмфюрер Рудолф Щайнле отвличат ясновидеца от просторния му апартамент в близост до Курфюрстендам, натоварват го в сребристото му “Бугати” и отпрашват нанякъде. Призори съпругата Елфрида чува в телефонната слушалка измъчения глас на Ерик: “Това проклето куче, този Оост... много късно, съдбата...”

Някой отнема слушалката и със стоманен глас нарежда: “Бих ви посъветвал, уважаема госпожо, да бъдете разумна за ваше добро. Забравете всичко!”

На 7 април в шанец на шосе край Берлин е намерено разложеното тяло на убития пророк Ерик Ян Ханусен. Тялото си отива, остават духът на ясновидеца и думите, изречени неотдавна: “Няма да минат и тридесет години, и светът ще почита новия Ханусен, моя единствен наследник...”

В 5,13 ч на 21 юли 1926 година на гарата в Щутгарт железничар сънено върви покрай коловоз 9. Там са празните вагони на дошлия от Мюнхен влак. Неочаквано мъжът долавя женски стонове. Влиза във вагона и отваря вратата на купе ДА 684. На седалката лежи жена, притиснала подутия си корем. Моли за помощ и само след минута бебето е в ръцете на слисания железничар. Само майката знае кой е заможният известен баща. Няма да каже името му, защото е запомнила неговия съвет: “Скрий произхода на детето, никой не трябва да го идентифицира с мен, иначе в тази страна то е обречено!” Детето с гражданското име Вили Герстел, бъдещият Ханусен Втори, расте в приют. Взето е от приемни родители, които не му спестяват наказанията и боя. Труди се непосилно, защото още първата вечер, когато иска да спи при другите пет деца в семейството, господарят просъсква: “Не там, твоето място е в ъгъла!”

Бият го с ръка, с камшик, с черпака. Гладува. После нов дом, нови изпитания...

Тринадесетгодишен бива осенен свише за нещастен случай, това става насън. Треперещ, разказва на утрото какво е видял. Присмиват му се. Само след часове веселите деца с шейна се блъскат фатално в пощенски автобус...

Лято. Децата мърморят, че са изморени, не искат да ходят на нивата, защо няма дъжд... Вили убедено казва: ще вали! Наричат го смешник, на небето няма и облаче! Вили твърдо настоява: ще вали! След час-два небето се излива над тях... Пак е светло и пак новопръкналият се всезнайко пророкува: ще има буря. И днес, и утре.

Следобед гърми и трещи отвсякъде. На другия ден също.

Джудже обущарче минава покрай градината, където работят децата. Вили го поглежда и му призлява. С теб, приятелю, ще се случи нещо страшно, внимавай... Двамата се заговарят, Вили настоява: внимавай, избягвай рисковани действия!

След броени дни лилипутът почиства ухото си с обущарската игла, пробива го, заразява се и... скоротечна смърт...

Момченце и момиченце играят край реката и изчезват. Цяла седмица полиция и хора претърсват околностите, но няма следа.

Вили е категоричен: в реката са, недалече от мястото на игра! Това се случва години след като Вили вече е голям, живее в Карлсруе, а изчезналите деца са от квартал на Цюрих. В Карлсруе звъни по телефона репортер от цюрихския вестник “Блик”. Съжалявам за родителите, казва младият ясновидец, но виждам как момчето се подхлъзва и пада в реката, момичето иска да помогне... край... телата са заплетени на дъното... полицията да търси пак...

И това е истината: намират първо малкия Етиен на три километра от мястото, след два дни е открита и Силвия.

Името на Ханусен Втори като ясновидец се затвърждава през годините. Става известен в цяла Германия, в околните държави. Търсят го по различни поводи, в дневника му се отбелязват като свидетелства писма за благодарност от близо и далече.

Тайнствените му прогностични умения се разпростират и върху значими световни събития. Ханусен Втори предвижда аферата “Уотъргейт” и свалянето на президента Никсън в САЩ, падането на самолета ДС-10 край Париж с 345 жертви, тревожната авария на борда на лунната капсула “Аполо 13” и благополучния край, кървавата трагедия на олимпиадата в Мюнхен, голямото земетресение в Сан Франциско. Предвижда мирната мисия на Кремъл и падането на Берлинската стена.

През деветдесетте години на миналия век в специалната си книга “Ханусен - направи повече от твоя живот” ясновидецът разкрива подробности и техники от богатия свят на окултизма, хиромантията, хирологията, гадаенето на сънища, езика на ръцете, почерка, характера. В нарочни раздели дава прогнози за развитието на събитията в началото и до средата на новото хилядолетие.Читателят ще се изуми от “очите на пророка”, видели многото природни катаклизми, които сполетяват света от десетилетие насам: земетресения, наводнения, пожари, пораснала криминогенност, опасно разделение на човечеството на супербогати и драматично бедни.

Три неща правят знаменателно впечатление. Ханусен Втори предвижда много локални войни и конфликти, но без едромащабен световен конфликт. Разделя света на три водещи лагера: САЩ с европейски сателити, азиатски с Китай и нов африкански център.

И ако за последното може да намигнем невярващо на пророка, то написаното в специалните раздели за Германия и Русия е любопитно и удивително. Предвиждайки важната роля на Германия като основен стълб в Европейския съюз, Ханусен предупреждава за висока безработица сред младите и неприязън към чужденците. Ще има незначителни политици, но СЛЕД 2005 ГОДИНА В ГЕРМАНИЯ ЩЕ СЕ ПОЯВИ ОТНОВО ЕДНА ВСЕПРИЗНАТА И ГОЛЯМА ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА, КОЯТО ЩЕ ПОВЛИЯЕ СТРАШНО ПОЗИТИВНО НА ПО-НАТАТЪШНОТО РАЗВИТИЕ.

Отчитайки икономическия и политическия упадък на руската “мечка”, Ханусен пророкува между второто и третото десетилетие (2010-2020) следното: ВИЖДАМ ЕДИН НЕОЧАКВАНО МЛАД ЗА РУСКИТЕ ПОЛИТИЦИ МЪЖ, КОЙТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ САМО НА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ХАРИЗМАТИЧЕН ВОДАЧ НА ЦЯЛАТА НАЦИЯ. ВЪЗХВАЛЯВАН И ЧЕСТВАН, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМА ДА ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТТА, А ЩЕ Я ИЗПОЛЗВА ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. НЕГОВАТА МОЩ ЩЕ НАПОДОБЯВА ТАЗИ НА СТАРИЯ СТАЛИН, НО МЕТОДИТЕ МУ ЩЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ НЕГОВИТЕ КАКТО ДЕНЯТ ОТ НОЩТА. ЩЕ ИМА И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ, НО ТЕ ЩЕ ГО ВЪЗПРИЕМАТ ТВЪРДЕ СКОРО ЗАРАДИ СПОСОБНОСТИТЕ МУ. ОТТУК И РУСИЯ ЩЕ СТАНЕ ОТНОВО ПО-ИНТЕРЕСНА ЗА ЗАПАДА ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД. Времена, нрави, пророци и политици. Земята се върти с тях...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл