Преобразяват 106-годишната сграда на варненска гимназия В двора й ще бъде реставрирана чешма от 1888 г.

Фолк звездата Лияна тренира и под дъжда (ВИДЕО)

Премиерът Борисов в Брюксел: През юли ще бъде разгледана кандидатуратa ни за ERM-II

Бизнесът на нова среща за тока с властта през март, след това решават дали ще протестират

Бум на хепатит А в Сунгурларе

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

Украински министър се присъедини към поставените под карантина 72 души, евакуирани от Ухан

98-годишната Айрис Апфел – най-цветната и усмихната модна икона

Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

„Топлофикация – Русе“ обяви твърди цени

„Топлофикация – Русе“ реагира на непроменените цени на топлинната енергия за битови абонати от Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/ с промяна в общите условия за предлаганата услуга и програма „Изряден клиент“, съобщиха от дружеството. Топлоенергията се продава по 71,66 лв./Мвтч без ДДС.

С въведените нови цени още на 1 юли т.г. за 1 кубик битова гореща вода потребителите вече плащат по 8 лв. с ДДС, а за 2 кубика – не повече от 12 лв. Три и повече куб.м струват до 15 лв., а над 4 – по 5 лв. за първите 3 кубика и безплатно за всеки следващ. Общата сума за изразходваното количество няма да надвишава 15 лв.

В програмата „Изряден клиент“ участват всички битови клиенти, платили просрочени, съдебни и присъдени борчове до последния ден на отчетения месец. Така се поощряват изрядните потребители, обясниха от дружеството.

Въведените тавани за сметките на абонатите ще важат и за парното през зимата. Лимитът за топло е 1,50 лв. на квадратен метър. За апартамент от 60 кв.м със сградната инсталация и общите части в блока няма да се плаща повече от 90 лв. месечно. С облекчените условия „Топлофикация – Русе“ иска да привлече още абонати, които да гарантират над 50% по-голямо производство на топлоенергия спрямо м.г. Целта е да се задържат обслужваните близо 18 000 потребители и да се намалят загубите си след променените условия за продажба на ток в Закона за енергетиката.

Снимка авторът

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.