Раздават закъснели пари в „Локо“ (Пд)

Футболистите на „Локомотив“ (Пд) получиха финансова инжекция от закъснели пари преди гостуването на „Берое“. Освен забавени за август заплати „смърфовете“ взеха и по 1000 лева пакетна премия за трите поредни победи – над „Пирин“ и „Славия“ в „А“ група, както и над „Оборище“ за Купата на България. Така финансовият благодетел Христо Крушарски спази обещанието си.

„Локо“ ще излезе с нова и прекроена защита срещу „Берое“ в петък. Ветеранът Александър Тунчев прави лазерна терапия при д-р Людмил Димитров и не тренира с останалите. Така партньор в центъра на защитата на Кирил Котев ще е Николай Димитров. Титулярният ляв бек Крум Стоянов е с извадено рамо и ще го смени Пламен Крумов.

Последното ново попълнение Емил Гъргоров не е готов за цял мач. 34-годишният халф се включи прекалено късно към подготовката. Така Бадема вероятно ще бъде сред резервите. Треньорският щаб иска постепенно да вкарва Гъргоров в ритъм, тъй като е значително изостанал. Но петкратният шампион с ЦСКА и „Лудогорец“ трябва да е значимата фигура в битката на тима, която поне на този етап ще е най-вече за излизане от опасната зона.

Футболистите на „Локомотив“ ще пътуват за Стара Загора само три часа преди началото на мача. Предната вечер „смърфовете“ са на лагер в хотел в Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ