Внукът на мафиота Джон Готи се ожени на церемония в стил „Кръстникът” (галерия)

Внукът на известния гангстер Джон Готи се ожени на бляскава церемония в замък Охека на Лонг Айлънд през миналия уикенд.. Според източници на Page Six's, сватбеното празненство било достойно за сцена от филма „Кръстникът”. Мафиотският наследник Джон Агнело и годеницата му Алина Санчес се запознали в университета. Те обявиха намеренията си да сключат брак миналата година.

Сред гостите са били бащата на младоженеца, Кармайн „Бикът” Агнело, който е обвинен и в момента съден за рекет, както и други членове на криминалната фамилия от Ню Йорк. Агнело, който ръководи четири пункта за изкупуване на скрап заедно с братята си, и Санчес, рехабилитаторка, са заедно от 10 години.

Според Page Six, на празненството били предприети специални мерки, за да се избегнат сблъсъци между мафиотите. Също така, всеки гост поставял плик с пари в специална клетка за птици. Така младоженците успели да съберат над 2,5милиона долара. Самото празненство след венчавката продължило чак до 07:00 часа сутринта.

На празненството е присъствал и актьорът Джон Траволта заедно с жена си. Той трябва да изиграе ролята на Дона в биографичен филм за мафиота. Сред гостите е бил и звездата от „Антураж” Кевин Конъли, който ще режисира филма за Готи. Да поздрави младоженците е била дошла и дъщерята на Робърт Де Ниро Дрена.

Майката на жениха, мафиотската принцеса Виктория Готи, публикува снимки от сватбата в Туитър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят