Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

Финансовият министър на германската провинция Хесен се е самоубил заради коронавируса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 30 март 2020

Онлайн изложба събира творби на Фрида Кало

ЧСИ-тата дариха 52 300 лева на „Александровска“

Топ производител на ръкавици изнемогва Търсенето значително надхвърля капацитета на продукция

Лазерната операционната зала в Хил клиник заработи и с немски холмиум лазер

Клиниката разполага с прочутия Зелен лазер, с Тулиум лазер, а сега и с Холмиум лазер

Утвърденият с години екип уролози на Хил клиник д-р Боцевски, д-р Коцев, д-р Георгиев и д-р Деримачковски, под ръководството на световноизвестния д-р Фернандо Санча разполага с пълната гама най-добри лазери за лечение на увеличена простата. Съвременната медицина е високотехнологична, което означава, че лекарите разчитат освен на опита и знанията си и на отличен набор от качествена апаратура. Хил клиник с високата си репутация и огромен брой излекувани пациенти се превръща в своеобразен „center of excellence“. Безкръвните операции, при които няма разрез и пациентът не се подлага на пълна упойка са предпочитано от хиляди мъже лечение на ДПХ /аденом на простатата/.

„Всичко, което правим в Хил клиник – въвеждане на нови технологии, усъвършенствани техники и перфектно обучен персонал е в името на пациентите. Искаме българските мъже да имат възможността да се лекуват в условия, съпоставими и дори по-добри от пациентите в Западна Европа и САЩ”, споделя д-р Санча.

Лазерите в урологията са широко застъпени, защото позволяват без разрез да се отдели увеличената, излишна простатна тъкан и да се възстанови нормалното уриниране. Холмиум лазерът, с който тези дни бяха оперирани няколко пациенти, е немско производство, изключителен като качество и презицност, предлагащ универсалност както по отношение на простата, така и при премахване на камъни. Персоналното отношение към всеки пациент, сериозният практически опит на екипа и наличието на „великата тройка в лазерната урология“ – Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер поставят болничното заведение на едно ново, по-високо стъпало.

„Да работиш с апаратура от висок клас е привилегия както за нас, като лекари, така и за хората, страдащи от смущения в уринирането. Няма никакви граници, всяка простата, независимо от големината й подлежи на безкръвно и сигурно отстраняване.“ е сигурен д-р Александър Боцевски. „Безспорните качества на немския холмиум лазер прибави към нашето съществуващо оборудване от най-висок клас още една възможност”, допълва колегата му д-р Георги Георгиев.

Наред с лечението на доброкачествено увеличена простата Хил клиник е с отлична препоръка сред пациенти с рак на простата и бъбреци, защото там операциите се правят от най-добрия в Европа лапароскопист проф. Д-р Щолценбург. Славата на професора идва от перфектно извършените операции и факта, че няма случай негова интервенция да е преминала от лапароскопска в отворена. Именитият уролог е Ръководител на отделение в Университетска болница в Лайпциг (Германия) и Главен консултант на Хил клиник.

Консултации със специалистите на Хил клиник може да се направят само след предварително записване на час на 02/439 3131. Повече за клиниката може да научите на www.hillclinic.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.