Цветан Цветанов: Убеден съм, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Ясен Генадий Динков ще победи

Впечатлен съм от Генадий Динков и съм убеден, че той ще победи в Ясен. Нуждаем се от Вашата подкрепа, за да постигнем видими резултати и тук. Нека заедно всички изберем номер 10 за кмет на община Плевен – проф. Димитър Стойков и за кмет на село Ясен – Генадий Динков. Това призова жителите на Ясен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

„Генадий е млад и всеотдаен човек. Благодарение на него ГЕРБ има най-голямата структура извън Плевен“, обясни председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева. „Нека този път с разум и сърце да направим верния избор с номер 10 и през следващия мандат Генадий Динков да е кмет на село Ясен. Изберете номер 10 и за проф. Димитър Стойков, който доказа, че може и има желание да продължи“, каза още Цачева пред жителите на село Ясен.

„Днешната дата ще остане паметна в историята на Ясен, защото толкова политици идват за първи път. Това е ярко доказателство, че село Ясен е готово за победа на ГЕРБ и за видими резултати“, каза Генадий Динков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини