Тризначките във фейсбук: Не дължим пари

Тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов Илиеви реагираха остро във Фейсбук на информациите, че БМВ-то им е запорирано заради дългове. В поста си, изписан само с главни букви за по-голям ефект, те обясняват ситуацията около въпросния автомобил.
Ето какво пишат бившите риалити звезди, нашумели покрай „Биг брадър”:

„Какви са тези лъжи че сме дължали пари? БМВ-то ни е задържано за съмнение, че има данъчна измама от страна на фирмата, която сме я купили! Пак се храните от нас! Защо долни послушковци не написахте че БМВ-то ни април месец му сложиха захар в резервоара и всички знаят кой го е направил но го укриват и измислихте този цирк?”

В коментар под публикацията те добавят, че се чувстват обидени и смятат, че пресата ги подценява.

Колата се води на името на Надежда, която на 27 април т.г. взела 2900 лв. заем от благоевградския бизнесмен Венцислав Шалявски. Според договора трябвало да върне парите за 1 месец, но направила само една вноска от 250 лв., а за остатъка забравила. Заради това Шалявски е завел дело в съда, а магистратите се разпоредили БМВ-то да остане на отговорно пазене в двора на полицията в Благоевград, докато приключи съдебният спор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини