„Лудогорец с една победа от 5 мача

Лудогорец“ остана само с една победа от 5 кръга в „А“ група след 1:1 с „Черно море“ в Разград.
С провалилия се треньор Бруно Рибейро шампионът записа 2 успеха, 1 реми и 1 поражение в началото на сезона. След махането на португалеца в средата на август дойдоха 3 победи и 4 ремита в първенството. „Лудогорец“ не губи, но и трудно бие. И напусна първото място, с което рядко се разделя в последните години.
„Няма как да сме доволни от тези резултати - коментира треньорът Едуард Ераносян. - Вината трябва да я търсим в нас. Имаше желание и амбиция от всички футболисти. Всички искат победи от „Лудогорец“! Има големи очаквания, но сега има криза откъм резултати и трябва да го променим. Не се радвам на паузата в първенството за разлика от други треньори. Имаме 13 играчи в мъжкия национален отбор, младежкия, Румъния, Канада, Мадагаскар и не знам още къде.
Определено „Левски“ влиза като скрит фаворит за титлата. Отборите сме близо в класирането и ще има драма докрай.“
„Треньорът има отлични идеи“, каза румънецът Клаудиу Кешерю, записал 5 гола от 7 мача.
„Преди двубоя смятахме, че ще е добре да вземем точка, а сега съжаляваме, че не спечелихме“, заяви Матиас Курьор, който екзекутира „Левски“ за 2:1 на финала за купата, а сега вкара и на шампиона.
„Изключително съм доволен - призна треньорът Никола Спасов. - Това беше най-добрият ни мач този сезон. Още от началото излязохме с намерение да се надиграваме. Съжалявам само за пропуските при 1:1. Създадохме доста положения и нямаше да е незаслужено, ако бяхме спечелили. Хареса ми, че играхме красиво и без страх.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ