Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Радев прие покана от Путин да участва в отбелязването на Деня на победата в Москва Българският президент разговаря по негова инициатива с руския си колега за цените на природния газ

Само 20% от зеленчука на пазара е български Вносната стока по-евтина от родната

Обвинението внесе протест срещу оневиняването на подсъдим за 757 растения коноп

„Газпром“ сваля цените за България

Българка изчезна на остров Родос

Подхващат гръцки шофьор на ТИР за трафик на мигранти през Дунав мост 2

2500 лв. глоба за нашенец с неваксинирано куче

Дерменджиев на среща с клубовете

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 19 февруари 2020

Цветанов направи 8 обиколки на „Ивайло“ във Велико Търново в подкрепа на Панов

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов направи сутрешния си крос днес на най-новата в България лекоатлетическа писта със специална политанова настилка – на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

„Това е само един от видимите резултати след управлението на кмета Дидо Панов. Стадионът изглежда прекрасно. Предстои обновлението на другите части, в момента продължават и ремонтите в южните спортни зали. Около 5.5 млн. лв. са инвестирани в обновлението на стадиона“, заяви Цветанов.

Кросът стартира точно в 08:08 часа тази сутрин. „С 8 човека от листата на ГЕРБ направихме точно 8 обиколки в подкрепа на Даниел Панов с номер 8. По-късно, към сутрешния ми крос се присъединиха и други съмишленици, за които спортът е здраве, дисциплина и хъс. Поздравявам великотърновци за далновидността да си изберат Даниел Панов за кмет през 2011 и вярвам, че това ще е техният избор и сега – на 25 октомври“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.