Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Радев прие покана от Путин да участва в отбелязването на Деня на победата в Москва Българският президент разговаря по негова инициатива с руския си колега за цените на природния газ

Само 20% от зеленчука на пазара е български Вносната стока по-евтина от родната

Обвинението внесе протест срещу оневиняването на подсъдим за 757 растения коноп

„Газпром“ сваля цените за България

Българка изчезна на остров Родос

Подхващат гръцки шофьор на ТИР за трафик на мигранти през Дунав мост 2

2500 лв. глоба за нашенец с неваксинирано куче

Дерменджиев на среща с клубовете

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 19 февруари 2020

Видинчани към кандидата за кмет Росица Кирова: Разчитаме на вас да спрете корупцията и източването на общината ни

„Положението е трагично. Видин затъва, няма работа, общината се разграбва, корупция, източване на пари, разбита инфраструктура. Днес асфалтират, утре къртят и копаят наново. Докога?“. С тези думи жителите на квартал „Васил Левски“ изляха недоволството си, издигайки глас за промяна по време на среща с кандидата за кмет на община Видин Росица Кирова и кандидатите за общински съветници от коалиция „Единни за промяна“.

„Няма нищо по-ценно от това да впрегнеш обществената енергия, силата на хората, мощта на единството, за да се промени живота на всички. Затова за мен е много ценно да чуя вашето мнение, вашите идеи и предложения. Време е да вземем съдбата в собствените си ръце. С избора си на хората, които ще ни управляват, ние определяме начина си живот, определяме дали децата ни ще останат по родните си места. Затова вотът на доверие е много важен, а ние от „Единни за промяна“ ви предлагаме един силен и можещ екип“, заяви Росица Кирова.

Единствената дама кандидат за кмет на Видин бе категорична, че задача на местната власт е да отвори вратите на общината за тези, които искат да инвестират, да се развиват, да разкриват нови работни места и бизнеса да се чувства като у дома си, да се чувства добре. Екипът на „Единни за промяна“ твърдо застава зад позицията си да изкорени корупцията в местната власт и сложи край на разхищаване парите на видинчани.

„Общината не е начин и средство за забогатяване, както смятаха много изредили се в годините управленци. За да настъпи промяна в живота на Видин и неговите жители, трябва да се промени моделът и начинът на управление“, каза още Росица Кирова.

„Ние сме хора с различни политически убеждения, но сме силен екип, защото ни обеднява общата цел – да работим за града си“, заяви кандидатът за общински съветник от „Единни за промяна“ Милен Милчев.

На срещата жителите на квартал „Васил Левски“ изразиха недоволството си от липсата на прозрачност при обществените поръчки, разпродадените „под масата“ през годините земи край Дунав мост 2, изтичането на европейски пари чрез осакатени проекти, лошото им и некачествено изпълнение – бул. „Панония“, безумието с асфалтиране на тротоарите във Видин, унищожаването на парковата площ по проекта „Зелена и достъпна градска среда“.

„На 31 г. съм и не мога повече да чакам някой друг да се разпорежда с живота ми и този на децата ми. Затова съм в екипа на „Единни за промяна – сами да си помогнем“, каза кандидатът за общински съветник Костадин Кръстев.

Съпричастност към множеството проблеми на хората, с твърдото убеждение за промяна, заяви и кандидатът за общински съветник от „Единни за промяна“ Димитър Неков. Местният бизнесмен подчерта, че неведнъж се е сблъсквал с бездушието на местната власт, липсата на всяква прозрачност в работата й, страха и несигурността, в която живеят видинчани.

Пред своите съграждани кандидатът за кмет Росица Кирова подчерта, че общинското имущество е на всички видинчани. И ако всеки промени отношението си и покаже отговорност, ако бъде по-грижовен към богатството, което притежава Видин и общината, то много лесно ще промени начина си живот.

„Видин има нужда от рестарт. Животът е доказал, че жените генетично и исторически са по-добрите управленци. Затова искрено се надявам, че на 25 октомври видинчани ще отидат до урните и ще подкрепят гражданското общество с бюлетина номер 11, ще подкрепят нашия достоен и силен кандидат Росица Кирова“, заяви водачът на листата за общински съветници на „Единни за промяна“ д-р Цветан Ценков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.