Днес е Разпети петък за католиците

Две бременни жени починаха от коронавирус в Мексико

Над милион и половина са потвърдените случаи на COVID-19 по света, жертвите на заболяването са над 93 700

Китайски учени: Коронавирусът може да се предава на неродени бебета от майките

Финансовите министри на ЕС се споразумяха за общ икономически отговор от 500 млрд. евро срещу COVID-19

Премиерът свиква днес извънредно дистанционно заседание на правителството

Слънчево и топло ще е времето днес

Шестима са ранени при тежка катастрофа в София

Раците с впечатляващи делови предложения, Везните да не вкарват свои пари в инвестиции – Дневният хороскоп на Алена

На 10 април 2020 да почерпят

Пролет пукна, ние още не… Всички слухове за край на нацията са силно преувеличени

881 жертви на коронавируса във Великобритания за денонощие

Роб Лоу: Супергероите са в спасителните служби Звездата играе главна роля в „911: Тексас”

Страните от ОПЕК + са се договорили да намалят производството на петрол с 23%

Проф. Радка Аргирова, председател на българското дружество по вирусология, пред “Труд”: Без дисциплина ще станем Ломбардия след празниците

КОРЕКТ преместване на дома и офиса отбеляза своята 17-та годишнина

Уважаеми читатели и надяваме се бъдещи наши клиенти, привет от екипа на КОРЕКТ МУВЪРС!

В следващите няколко реда бихме желали да Ви запознаем накратко с дейността на нашата фирма надявайки се в нас да откриете Ваш дългосрочен и надежден партньор!

Фирмата ни е специализирана в извършването на услуги по преместване на офис оборудване, мебели и свързаните с това транспортни и хамалски услуги. Тази година навършваме 17 години от стартиране на нашата дейност.

Започнахме с желание и устрем в далечната 1998 г. Започнахме с едно преместване на седмица, сега правим по едно преместване на всеки час. Започнахме в София, сега нашите услуги са достъпни в още девет офиса ( Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Русе, Плевен, Велико Търново, Ямбол-Сливен ). Започнахме само с предлагане на хамалски услуги, днес предлагаме цялата гама от свързани с едно професионално преместване услуги, а именно: транспорт (в това число и международен), демонтаж-монтаж, опаковане, продажба на опаковъчни материали, спедиция, и много други. Започнахме като бригада от четири човека, сега сме модерна фирма с огромен екип. Започнахме, ориентирани към частните премествания, сега сме компанията за преместване на бизнеса, но без да забравяме за малките си клиенти. Започнахме, като пишем на тефтери, сега ползваме модерен софтуер и сайт, който всеки от вас би могъл да разгледа на посоченият линк: www.korekt-bg.com. Но тук в тази статия не искаме да се фокусирам върху нашето развитие. Няма да говорим за хилядите доволни клиенти, които сме оставили след нас. Ако някой от тях чете тази статия, ще сме благодарен той да говори за нас. Ние сме задължени на всички наши клиенти, които ни се довериха през годините и които не спират да ни препоръчват. Благодарим ви !!!

Тук по-скоро бихме желали да поставим въпроса, много или малко са 17 години в този бизнес ?

Зависи, разбира се от гледната точка. Много са, ако работиш заради парите и с желанието за все повече печалби. Много са, ако работата ти е само средство, с което да изкарваш насъщния. Но са малко, ако вършиш работата си с любов, ако обичаш клиентите си и работниците си, ако всеки ден е свързан с нови и нови предизвикателства, които искаш да преодолееш, защото просто така си устроен. Всъщност работата ни е много интересна и забавна понякога и “ Очевидно няма нещо, което не може да се случи днес“, както казва Марк Твен. Ключовата дума е любов. За да пребъдеш и да успееш, трябва да обичаш това, което правиш. Ние обичаме. Обичаме работата си, клиентите си, колегите си, работниците си. Ще се радваме, ако и вие ни обичате и работите с нас, поради това. Ние винаги сме се стремили в работата си да вложим нещо повече от професионализъм и вещина, като целта е клиента да се почуства доволен. Това нещо повече е любовта ни към работата и човещината ни. Защото преди всичко сме не клиенти и изпълнители. Преди всичко сме същества пълни с емоции, носещи сърца, които искат да бъдат обичани. Преди всичко сме хора.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.