Зелени съкровища за лесно отслабване и силен имунитет

Връщане към древните източници на здравето

Чували ли сте за „зелената кръв”, растителният животворен сок, който дава на човешкия организъм мощен енергиен заряд? Известно е, че от древни времена хората са ползвали зеления ечемик заради изключителните му хранителните качества.

витамини и минерали

Напоследък интересът към него нарасна, особено след като стана ясно, че финият млад зелен ечемик е истинска съкровищница от витамини и минерали, които дават на организма мощен енергиен заряд, затова с право е наречен „зелената кръв”.

антиоксиданти

Освен разнообразните хранителни субстанции, зеленият ечемик съдържа и ценни антиоксиданти Те противодействат на вредните свободни радикали, които увреждат клетките и могат да доведат до тяхното израждане.

хлорофил

Зеленият ечемик е богат също на хлорофил, който помага за изчистването от токсини на червата и черния дроб преди да навредят на организма.

ПОЛЗИ от приема на eкстракт от фин млад зелен ечемик:
• подкрепя функциите на черния дроб и жлъчния мехур
подпомага кръвообразуването
• спомага за поддържане на киселинно-алкалното равновесие в организма
при диети за отслабване - запазва силна имунната система.
• спомага за усвояването на витамин D - особено важно за есенно-зимния период, когато пребиваването на слънце е ограничено, а рискът за намалено усвояване на калций - увеличен

Ако сте на диета, прекарвате повече време в затворено помещение и по-малко на открито и слънчево място, ако се уморявате лесно и храната Ви е бедна на витамини и минерали - може да се възползвате от предимствата на една хранителна добавка - Зелен ечемик на A-Z Medica. Един качествен продукт - екстракт от фин млад зелен ечемик с добавен тиамин, който допълнително допринася за изгарянето на мазнините, помага по-лесно да се свалят излишните килограми и едновременно с това пази нервната система от напрежение. Зеленият ечемик запазва имунната система силна.

https://zelenechemik.bg

www.azmedica.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве