Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Део на 40, ще става баща

Анжела Димчева

Днес чаровният Деян Славчев-Део става на 40 години! Можете ли да повярвате? Не, нали…
А най-радостната новина около него е, че с приятелката му – красивата Мариана, ще стават родители – някъде около май догодина. Това споделиха само за “Труд” от семейството му.

Честито, Део!

За няколко поколения тийнейджъри през последните 16 години Део е обожавано лице, непомръкващ идол, вечно излъчващ позитивна енергия. Той е не просто любим водещ (”Джубокс”, “Рекламна пауза”, “Любовни квартири” “Големите 10”, “Това го знае всяко хлапе”, Х-Factor, Спорт тото), актьор (”Бунтът на L.”, “Прогноза”, Кислород” и др.) и истинска звезда на шоубизнеса у нас (победител в благотворителния “ВИП брадър 3”, 2009)… И какво ли още не: певец, автор на песенни текстове, танцьор, лице на разнообразни културни и развлекателни формати.
Но има нещо много важно: Део е “свой човек”, който никога не отказва да се снима с феновете си, да даде автограф или интервю, да помогне с мъжки съвет на познати и непознати, да подкрепи близки и приятели – дори само с целувка, с телефонно обаждане до бабите си, сестра си Марина, майка си… Или просто да подаде ръка на закъсал колега, да вдигне ранено птиче от пътя на профучаващите коли (наистина!), учтиво да покаже на някой немарливец как да си изхвърли фаса в кошчето за отпадъци, а не на паважа (”За да ни е чистичко и хубаво на всички! Не е трудно, нали?”), да се включи без замисляне в екопроекти, хуманитарни акции или благотворителни каузи. Най-важното за него е следното: “Изпитвам уважение и обич към зрителите и се старая да го демонстрирам. В контакта с публиката трябва да покажеш, че човекът срещу теб е най-важният, да не тикаш напред своето собствено его. Ако ти проличи колко много се самообичаш или ако покажеш, че шубето те стиска за гърлото, изгубен си!”

Никой никога не е чул Део да злослови по адрес на своите бивши бизнес или интимни партьори. Ето още една причина широката аудитория да обича това талантливо момче, което днес навършва 40 години…
За какво мечтае един успял мъж на тази възраст?
Той има всичко – кариера, признание, слава, любима, пътува по целия свят, близките му се радват на успехите му и на слънчевия му образ…

В началото на октомври в София трепери есента в заслепяващ колорит, но Део стегна багажа си за остров Лимнос – за да почувства за последно преди зимата яростните вълни, подхвърлящи сърфа му, да вкуси солените пръски на първичната пяна, от която се е зародил някога животът.

Какъв ли е подаръкът на Мариана за нейния любим?
Самият Део още не знае, не е вдигнал наздравица, но ние му подсказваме: “Едно бебе може би вече те чува, Део, то протяга невидими лъчи към сърцето ти… Едно малко ангелче е твоят подарък от Мариана! ”
Живот и здраве, напролет да прегърнем един щастлив баща…

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.