Big Brother наказва сурово звездите

Снощи се проведоха поредните номинации във VIP Brother 2015. Кичка, Моника и Луна събраха най-много номинационни точки и една от тях ще напусне Къщата завинаги в понеделник. По време на номинациите, зрителите на Нова чуха твърденията на Катрин, че в Къщата се е провел опит за конспирация срещу нея. Едно от най-строгите правила в Big Brother е Съквартирантите да не обсъждат помежду си своите номинации и намерения.

Големият брат никога не се е колебал да наказва строго опитите за конспирация. На база на свидетелските показания на Катрин, Big Brother ще бъде принуден да санкционира сурово звездите. Как това ще повлияе на отношенията в Къщата и дали по този начин Съквартирантите няма да се изправят срещу нов общ враг, ще стане ясно тази вечер. 

Днешният дейли епизод ще бъде повече от музикален. Big Brother ще организира първото в света издание на „Напудреният Орфей” 2015. Най-изявените певци в Къщата – Кичка, Кристина и дует „Ритон” ще трябва да подготвят по едно свое изпълнение с помощта на другите Съквартиранти. Както всяко престижно музикално издание, и това ще има жури в лицето на безкомпромисните Люси, Ернестина и Луна. Дали звездите ще пожънат успех и какъв е залогът за тяхното представяне, предстои да разберем.

Тази вечер ще станем свидетели и на заформянето на нов лагер в Къщата. В последно време видяхме как Кичка страни от останалите. Днес обаче естрадната певица ще използва момента и ще се опита да привлече на своя страна един от най-противоречивите Съквартиранти – Катрин. Дали моделът ще се поддаде на Кичка и ще влезе в нейния отбор, състоящ се до този момент от един-единствен член, ще разберем тази вечер от 20 часа, само по Нова.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес