Студио за домашни любимци Фъри Мъри: идеалният външен вид е предимство

Вече повече от една година козметично студио за домашни любимци Фъри Мъри се грижи за идеалния външен вид и добро настроение на питомците на своите клиенти. Стартирал като една добра идея, година по-късно салонът за красота за кучета и котки отговорно поддържа кожата и козината на стотици животни в София и региона.

В последните няколко десетилетия нашите кучета и котки затвърдиха позициите си на пълноправни членове на семействата ни и като такива те имат своите нужди. Студио за домашни любимци Фъри Мъри с радост посреща нуждите на Вашите питомци от красив и добре поддържан външен вид. Здравата кожа и козина свидетелстват за доброто здраве и комфорта на кучетата и котките. Редовното къпане, сресване и цялостно поддържане на козината на домашните Ви любимци спомагат за активното обновяване, сгъстяване и заздравяване на козината, както и за самото „дишане” на неговата кожа.

Много от клиентите ни се оплакват от периода на активна смяна на козината. Ние, от студио Фъри Мъри гарантираме, че редовното къпане и сресване, както и подстригването облекчават значително този процес.

Редица дългокосмести породи кучета, както и персийските котки успяват за съвсем кратък период да оплетат козината си, превръщайки я в огромни, болезнени за самото животно фитили. Редовното разресване и изкъпване на домашния любимец предотвртатява образуването на фитили, под които кожата е като „запечатана”. Една такава кожа много лесно може да образува акне или пърхот, което от своя страна да доведе до по-сериозни здравословни проблеми за самото животно.

Екипът ни от професионални груумъри е посветил живота си в грижа за красотата и здравето на домашните любимци. В студиото работят утвърдени дългогодишни професионалисти, специализирани, както в направата на хигиенни, така и в изложбени прически, съобразени със стандартите за съответната порода.

Студио Фъри Мъри успешно подготвя голяма част от изложбените кучета, които са членове на „Български шнауцер клуб” и „Български национален клуб Швейцарски пастирски кучета”, и има амбицията да продължи да доказва професионализма и уменията си в изложбените прически.

За редовните си клиенти студио за домашни любимци Фъри Мъри предлага талони за отстъпка, ваучери за подарък, клубни карти и редица промоции. На място можете да получите консултация за правилното хранене и отглеждане на Вашите кучета и котки. Студиото предлага богат избор от дерматологична козметика, шампоани и висококачествени продукти за грижа за кожа, козина, очи, както и ушна и устна хигиена, наред с много лакомства, аксесоари, дрехи и продукти по каталог.

Груумингът на кучета и котки не е излишен лукс, а необходимост за здравето и красотата на домашните ни любимци. Голяма част от клиентите ни осъзнават това и признават, че кучетата им посещават салона за красота по-често от тях самите.

https://www.petshairstyle.com/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини