Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Цветанов в Лозница: Промяната може да дойде само когато всички гласуват

Промяната може да дойде само когато всички гласуват. ГЕРБ предлага силни кметове и общински листи в цялата страна и кандидатът ни за кмет на община Лозница Атанас Чопаков е пример за това. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жители на град Лозница.

„Атанас може да Ви обедини, да доведе промяната и демокрацията, които вече 12 години не идват в Лозница, заради настоящия кмет. Затова изберете номер 2 в бюлетината за Атанас Чопаков и неговия силен отбор“, призова присъстващите Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че партията се явява на тези избори, за да ги спечели. „Основната задача на всички структури на ГЕРБ в цялата страна е да говорим с колкото се може повече хора в оставащите две седмици, за да реализираме много висока избирателна активност. Хората вече се освободиха от страха“, подчерта Цветанов и даде за пример вчерашната си среща с жители на Върбица. „Там залата беше препълнена и хората не се притесняваха, че някой ще им търси сметка къде са били и с кого са говорили. И Вие трябва да разговаряте с всички – страхът е голям, но демокрацията трябва да дойде и в Лозница. За да не си шушукаме още четири години какво трябваше да се случи, на 25-ти октомври трябва масово да гласувате в региона и заедно да спечелим промяна за Лозница“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов заяви, че европейските фондове могат да стигнат до Лозница и хората да не бъдат разделяни на наши и вашите. „За да се случи това, трябва да изберете за кмет на Лозница Атанас Чопаков. В лицето на Валентин Василев, който съм убеден, че ще бъде бъдещият кмет на Разград, винаги ще получавате помощ. В мое лице ще имате подкрепата на най-голямата Парламентарна група – тази на ГЕРБ, както и подкрепата на премиера Бойко Борисов“, заяви още Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Разград Валентин Василев посочи, че като областен координатор на партията го интересува развитието на целия регион. „Винаги ще помагам на Лозница, защото аз също искам тук да има промяна към по-добро“, каза той.
„ГЕРБ работи еднакво за всички граждани и общини. Доказателство за това е присъствието на заместник-председателя на ГЕРБ днес в Лозница. Като кмет се ангажирам, че ще подкрепям развитието на региона, ще работя за подобряване на градската среда, за привличане на нови инвестиции и за развитие на нови работни места“, заяви Атанас Чопаков.

„За мен беше истинско удоволствие в Лозница да стисна ръката и на най-младия кандидат за кмет в цяла България – това е кандидатът ни за село Крояч Мюмюн Бейрам, който е едва на 20 години, но е готов да работи за видими резултати в селото“, заяви в края на срещата Цветанов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.