Румен Петков: Този формат на управление няма да издържи

Чайковски е насилен да изпие чаша с отрова Платонична връзка с аристократка позволява на композитора да живее охолно

20 хил. лв. откраднаха от каса на хотел в Сапарева баня

Учителка постави световен рекорд за правене на глинени купички

Изправят на съд двама извършители на данъчно престъпление Щетите за държавната хазна са за близо половин милион лева

Тръгва нова процедура за избор на шеф на СГС

Изпращат пенсиите след 8-ми май

Предупредиха евреите в Германия да не ходят с кипа

Пожар изпепели гаражи и офис на ДПС в родното село на Карадайъ

Вижте някои от обясненията за фантастичната форма на Кейт след раждането

Екоминистерството: Спазвайте противопожарните правила в защитените територии

Апелативният съд в Търново гледал за година 88 дела за предсрочно освобождаване на затворници Пандисчия мотивирал иска си за свобода с Удостоверение от курс за умение за мислене

Война на световете Подиграва ли се поетът Петър Чухов с литературната памет на Вапцаров?

49 филма ще бъдат представени на кинофестивала „Златна липа“

Мая Манолова: Високите сметки за март кредитират безлихвено “Топлофикация София”

Лицата на “Единни за промяна” – мощен екип, воден от жена

Росица Кирова, единствената жена кандидат за кмет на община Видин от коалиция “Единни за промяна”: “Заставаме пред видинчани с открити лица, показвайки това, което сме. А ние сме просто хора. Не сме съвършени и имаме своите грешки. Силни сме обаче, защото сме обединени от своя граждански дълг към родния си град, в който живеят децата ни, родителите ни. Нашите кандидати са подредени по места, от 1 до 37, но те са еднакво важни. На всяко едно от тези места стои по един стойностен човек, личност със знания и умения. Те са доказали се в своите различни професии, но имат една обща кауза – единни са за промяна”:

Борислав Ванков – юрист и общественик, с богат опит в работата с неправителствени организации и центрове за работа с деца и младежи. Подготвил и спечелил всички проекти в социалната и културна сфера, които се реализират в община Видин през последните осем години.

“Общинската администрация има възможностите да влее много свежи средства за развитието на града и общината, но те трябва да бъдат управлявани правилно. Очакваме подкрепата на видинчани с бюлетина номер 11. Ние ще оправдаем вашия глас”, заявява Ванков.

Катя Трифонова – педагог, магистър “Мениджмънт в образованието”, директор на СОУ “П.Р. Славейков” във Видин. Ръководител на екипи за работа по проекти с местно, национално, трансгранично и международно участие и финансиране. Дълги години работи за усъвършенстване на образователната система в контекста на европейските измерения.

“Обединява ни целта да се борим за Видин и за неговото благоденствие. Няма да е лесно, но ние не сме от хората, които се предават. И ще се борим докрай. Затова очакваме подкрепата на видинчани за силния екип на “Единни за промяна”, категорична е Трифонова.

Светослав Петков – спортист, завършил Национална спортна академия, бивш състезател и треньор по лека атлетика. Живял в чужбина, но избрал да се върне във Видин. От 2012 година е треньор по футбол в ДФК “Видин”. Неговото мото е: “Човек е огледало, ако му се намръщиш и то ще ти се намръщи, ако му се усмихнеш и то ще ти се усмихне”.

“Болно ми е, че детските площадки, на които съм израснал, където е минало детството ми са заприличали на бунище. Време е да възродим Видин, той е нашия общ дом”, казва Петков.

Лилия Върбовска – студент, специалност “Политология” в СУ “Св. Климент Охридски”. Участва в изграждането на Видински детски младежки парламент и е негов председател през периода 2012-2014 г. Член на организации, работещи по проблемите на превенцията и на Младежката секция към Дружество за ООН в България.

“Надявам се да ни подкрепите, да ни се доверите. Аз обичам родния си град и искам да остана тук. Да вложа сили и енергия за Видин и видинчани”, казва Върбовска.

Емил Трифонов – инженер-физик, ръководи собствен бизнес. Председател на фондация “Обществен дарителски фонд”. С опит в местното самоуправление. Баща на две деца.

“Видин e в окаяно състояние. Трябва с общи усилия да спасим града си”, заявява Трифонов.

Димитър Неков – роден и израснал във Видин. Дълго време живее и работи в София, но се завръща, за да поеме семейния бизнес, наследен от баща му. В момента е управител на фирма в сферата на земеделието, животновъдството и месопреработката и осигурява работа на около 70 семейства от град Видин и околните села.

“Да обединим сили, да поемем отговорност за родния си град. С прозрачно управление, с въвеждане на ред и контрол. Видинчани, подкрепете ни на 25 октомври с бюлетина номер 11 – за силната кандидатура за кмет на Росица Кирова и професионалния екип на “Единни за промяна”, призовава Неков.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.