На 19 февруари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за сряда, 19.02.2020

Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Миков: Дясното управление забравя Северозапада и се концентрира върху центъра на София

Миков и Милчо Доцов откриха център за развитие на кадри в Беркoвица

„Северозападна България се нуждае от повече експертиза и възможности. Инициативи като Центъра за регионално развитие и обучение на кадри в Берковица са важни за изграждането на квалифицирани кадри“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков в Берковица, където подкрепи кандидатите на левицата и заедно с кандидата за кмет на града Милчо Доцов преряза лентата на новооткрития център. По думите му той ще бъде много полезен и на хората в град Берковица и цялата община.

„Хубавият наш край е забравен. Десницата се концентрира върху централната градска част на София. Хвърлят се големи пари за строене на магистрали и след това за ремонта им“, обясни Миков и подчерта, че БСП залага на обратното – обръщането на политиката към хората. По думите му има основни разлики между лявото и дясното и Северозападът го усеща по живота си.

„Били сме и в управление, и в опозиция. На миналите избори хората ни поставиха в опозиция. Почтената позиция беше да защитаваме правата на тези, които са гласували за нас, а не да сменим гласовете им за власт за себе си“, категоричен бе лидерът на левицата. По думите му, ако БСП има подкрепата на хората, ще постигане и желаните резултати.

„Благодаря за цялата подкрепа, която Северозападът дава на БСП и когато сме в управление, сме длъжни така, както нашите кандидати правят, да отстояваме интересите на хората, които са ги избрали. Партията означава преди всичко идеи, а не конструкция, която да те вкара във властта, за да можеш да печелиш от нея“, категоричен бе председателят на БСП. 

Д-р Илиян Тимчев: Ние, кандидатите на БСП, ще оправдаем многото очаквания

„Нашата листа е пълна с достойни хора и професионалисти, които ще защитават интересите на хората и името на БСП“. Това заяви водачът на листата на БСП за общински съветници в Берковица. Той подчерта, че левицата има идеологически основи, черпи идеи от хората и работи за тях, което я прави единствената алтернатива на дясното управление.

„От нас като кандидати на БСП хората очакват много работа. С кандидат като нашият Милчо Доцов – дълбоко социален човек, който обича хората и работи за тях, ние ще успеем да отговорим на очакванията им“, категоричен бе Тимчев. По думите му мотото на кампанията, обещаващо работа за хората и за общината, трябва да бъде облечено в работа, което социалистите тепърва ще покажат.

Д-р Тимчев заяви, че откритият център е не само клуб на БСП, но и дом на всички социалисти и ляво мислещи хора в общината. „Нека с общи усилия на 25-ти октомври тук да отпразнуваме и победата“, призова той.

На откриването присъстваха и председателят на ОЖС на БСП и член на ИБ на НС на БСП Катя Николова, на която бяха изказани безкрайни благодарности за помощта при изграждането на центъра, Руси Статков – член на НС на БСП, Емил Райнов – депутат от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ от региона, представители на ръководството на БСП в областта и региона.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.