Неудобните въпроси намират своите отговори във VIP Brother тази вечер

Тази вечер в най-гледаното предаване в България става напечено! Един месец след като VIP Съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, от спокойната приятелска атмосфера не е останала и следа. Вече всеки е изправен срещу останалите, а противоречията и интригите са неизменна част от ежедневието на VIP-овете. По време на номинациите в сряда, които Съквартирантите имаха възможност да гледат, Люси обвини Моника в непочтеност. Тази вечер Големият брат ще даде възможност на красавицата да говори със своя приятел по телефона на живо, за да обясни на Люси и цяла България ситуацията около себе си и да изчисти името си.

След последните номинации, застрашени от изгонване са три колоритни дами – Моника, Кичка и Луна. Те ще отговарят на неудобни въпроси на живо тази вечер, но въпросите няма да дойдат от коментаторите в студиото, а от техните Съквартиранти. Колко откровени могат да бъдат застрашените от изгонване звезди и колко провокативни останалите Съквартиранти, предстои да разберем. 

През изминалата седмица станахме свидетели на истински прецедент в историята на риалити телевизията. Луна използва камерите на Big Brother, за да отправи предложение за брак към министър-председателя на България Бойко Борисов. Големият брат се погрижи певицата да получи своя отговор, но не от самия премиер, а от неговия най-добър имитатор – Ненчо Балабанов. Убедена, че е говорила с г-н Борисов, Луна ще продължи да мечтае и дори ще му отправи официална покана за посещение в Къщата. Как ще се развие тази драматична любовна история и с какво Съквартирантите допринесоха за поддържането на автентичността ѝ, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова. 

Коментари

Задължително поле