Цветанов в Белослав: Доверете се на Деян Иванов и на отличния отбор на ГЕРБ с №6

Чувствам се като у дома си в Белослав, защото тук изкарах една година от военната си служба. Стабилността на държавно ниво трябва да се пренесе и на местна почва. Затова трябва да бъдем максимално сплотени и единни и на 25-ти октомври да гласуваме за хората, които да надграждат и да правят реални политики за хората. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Белослав. Той подчерта, че ГЕРБ не отговаря на агресията с агресия.

„Заставаме с лицата си и изказваме уважение и респект към Вас, защото това е начинът да спечелим доверието Ви“, каза Цветанов и заяви, че с всяка следваща спечелена община ГЕРБ поема повече отговорност. „На всички избори досега, над 1 милион избиратели дават своя глас за развитие на страната и на общините ни. Доверете се и Вие на Деян Иванов и отличния отбор на ГЕРБ в Белослав с номер 6 – те ще развият потенциала на общината“, призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.

Деян Иванов заяви, че е горд, че е кандидат за кмет от ГЕРБ. Той посочи, че иска да съживи местната икономика, за да доведе това до откриването на нови работни места.

„Ще работя активно за преодоляване на проблема с младежката безработица. Планирам да открием звено в Белослав, където младите да получават информация за потенциални работни места и за проекти, в които могат да се включат. С екипа ми ще работим за модерна инфраструктура и модерна общинска администрация, която да гарантира по- добро обслужване и по-малко бюрокрация“, обясни Иванов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.