Без лечение хемороидите не изчезват, а прогресират

Лечение без операция, без болка в ОН КЛИНИК - София, Варна и Бургас.

Страдащите от хемороиди обикновено късно научават, че съществува безкръвен метод за незабавно справяне с проблема. Именно заради това те удължават разрешаването му като се опитват да притъпят болките с медикаменти или игнорират кръвта върху тоалетната хартия с надеждата, че това няма да се повтори. Но това винаги се повтаря, т.к. хемороидите не изчезват, а преминават в следващата фаза на развитие и все по-често напомнят за себе си.

„Много често пациентите смятат, че ако няма изразена болка, то нe съществува и причина за притеснение– споделя д-р Христозов, проктолог в ОН КЛИНИК. Това обаче е неправилен подход. Хемороидите са само едно от многобройните заболяванията на дебелото черво, сред които са полипи, язви, проктит и т.н. Ако се диагностицират навреме и правилно, лечението преминава бързо и без усложнения. До 3-ти стадий се прилага неоперативен метод в амбулаторни условия – без болничен престой. При напреднала фаза на хемороидите рискът от оперативна намеса е голям.”

Затова не проявявайте пасивност! Консултирайте се с квалифициран проктолог още при първите съмнения. В цял свят ОН КЛИНИК е водещ медицински център за премахване на хемороиди без операция. Клиниката разполага с 3 филиала в България – София, Варна и Бургас.

Диагностиката протича под видеонаблюдение – зоната, която се оглежда, се увеличава многократно и детайлно се проследява състоянието на аналния канал. Лечението на хемороиди се провежда с краткотрайни манипулации. В основата на хемороидалния възел се поставя латексно ластиче, спира се кръвоснабдяването към него и до седмица той „изсъхва” и пада спонтанно по време на дефекация.

За повече информация, се възползвайте от 24-часовата платформа на ОН КЛИНИК

https://onclinic-bg.com/zadai_vapros.html

или се свържете с медицински консултант на тел.

0700 1 19 19
     0885 488 088

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве