Премиерът Борисов: Нямаме никакъв миграционен натиск (ВИДЕО)

Любимите рецепти на Ани Петкова

Криско с роля във вампирски филм

Борисов разговаря с феновете и ръководството на „Ботев” и „Локомотив” в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

Проф. Мутафчийски: Новата вълна от грип тип Б е по-опасна от коронавируса

Забраниха на геймър да играе FIFA до живот

Гранична полиция: Няма мигрантски натиск към България

Първа индийска кола на ток Цената на модела Nexton EV ще започва от 18 000 евро

Заразените от коронавируса в Италия са 888 души, починалите са над 20

Коронавирусът и тънкият гласец на здравия разум

Макс Верстапен се пробва във виртуална кола

47 нови смъртни случая на заразени с новия коронавирус в Китай и 3 смъртни случая в Южна Корея

Диляна Попова сваля дрехите в „Останалото е пепел“

Втори случаи на заразен с коронавирус в САЩ

С какво ЕС обмисля да замени думата “психиатър”?

Цветанов в Сливен: В ГЕРБ никога не е стоял въпросът жените да не участват в управлението

В ГЕРБ никога не е стоял въпросът жените да не участват в управлението. Това заяви по време на официалното откриване на Втората политическа академия на Жени ГЕРБ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. “Българските жени генерират добрите идеи, затова дамите имат своята представителност в местната, законодателната и изпълнителната власт.

Ние изключително много разчитаме на активната дейност на женската структура на ГЕРБ”, каза Цветанов. Той даде за пример областния координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева. „Деси е най-успешният земеделски министър досега“, категоричен бе той.

Цветан Цветанов бе категоричен, че за да се прави политика, партията трябва да гарантира сигурността както на управлението, така и убедеността на хората, че проблемите им срещат разбиране и се търсят начини за тяхното решаване. „Искаме да осигурим устойчиво развитие и да запазим високoто ниво, на което сме”, коментира той.

Според зам.-председателят на ГЕРБ е крайно важно партията да бъде отворена към неправителствените организации и да се работи активно с хората. По думите му, това е особено актуално за смесените региони, където ГЕРБ е направила сериозен пробив.

„Надяваме се след местните избори да имаме още по-широко представителство в регионите със смесено население. Затова задачата на жените от партията е да подкрепят всяка инициатива, идваща от тези региони”, заяви Цветан Цветанов.

Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ има много силен отбор, който е способен и решава проблемите и да предлага адекватни политики. „Целта ни е да осигурим достъпна среда за хората и бизнеса, за да има развитие на всяка община. Кандидатът ни за кмет на Сливен Стефан Радев е човек, който напълно покрива този профил. С него Сливен ще стане като Бургас, Ямбол и Стара Загора“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на

ГЕРБ. Стефан Радев поздрави дамите от ГЕРБ за активната им дейност и обясни, че Сливен трябва да започне да се развива динамично. „В момента Сливен тъпче на едно място. Нужно е да тръгнем по пътя на привличане на инвестиции, доходи и растеж. Нямам колебания, че ГЕРБ е правилният избор“, подчерта Радев. 

От своя страна, областният координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева призова жените от ГЕРБ да работят по места така, че политиките, които извеждат от партията, да бъдат адекватни на проблемите на хората, за да може след това местната власт да ги реализира.

Във Втората политическа академия на Жени ГЕРБ участват над 130 дами от цялата страна. В знак на благодарност за подкрепата към женската структура, дамите от ГЕРБ подариха на Цветан Цветанов икона на Свети Димитър.

Лектори са евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, заместник министър-председателят по европейските фондове Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на туризма Николина Ангелкова и др. На откриването на форума присъстваха народните представители от ГЕРБ-Сливен Мария Белова и Галя Захариева, както и депутатът и председател на МГЕРБ Георг Георгиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.