Такси „За едно евро” с ново лого и телефон

Такси компания „За едно евро” обновява логото си и добавя още един удобен телефон за поръчки – (02) 80 700. Новото лого е с модерна визия, съдържа инициалите на Европа и на думата „taxi”, която ще направи марката по-разпознаваема и ще улесни потребителите при избора им на таксиметрова компания в София. От „За едно евро” обявиха и новия си интернет адрес – www.1euro.bg

Предстои оборудването с нова диспечерска система, която е разработена по съвременни технологии, използвани още от интернет гиганти като Facebook и Google. Без повече шофьори, които не могат да открият адреса ви! Системата ще е снабдена с виртуална карта, върху която служители на компанията ще посочват адресите и ще поясняват местоположението им до най-малкия детайл, само с едно преместване на маркера. Промените ще осигурят бърз и удобен достъп до таксиметрови услуги.

От „За едно евро” не пропуснаха да благодарят за подкрепата на лоялните си клиенти, които ползват услугите на компанията вече над 16 години.

Такси “За едно евро”. Поръчай на телефон (02) 80 700 или на вече познатия номер (02) 9 622 226. Бързо, удобно и достъпно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес