Цветан Цветанов: Време е Чирпан да се присъедини към силния кметски отбор на ГЕРБ

„Убеден съм, че на предстоящите местни избори на 25-ти октомври Чирпан ще се присъедини към силния кметски отбор на ГЕРБ. Отбор, в чийто редици са общините Стара Загора – спечелила европейско финансиране за над 300 млн. лева; Казанлък, спечелила над 110 млн. лева; Мъглиж – над 20 млн. лева. Тези общини са преобразени, а това е немислимо само с местните им бюджети, немислимо е без европейските средства.

Време е и в Чирпан резултатите да са видими!“, категоричен бе Цветан Цветанов, председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията, който се срещна с жителите на Чирпан.

„Направете вашия избор и подкрепете кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чирпан Христо Стефанов с бюлетина номер 3“, призова хората Цветанов. „Кандидатът ни е достоен човек, който има нашата подкрепа и тази на правителството, но без вашата подкрепа нямаше да има ГЕРБ, нямаше да го има и стабилното управление на Бойко Борисов“, каза още зам.-председателят на партията в града на Яворов. „Време е да има достъпна и работеща администрация в Чирпан, която да е в полза на жителите на общината, а когато градоначалникът е част от силния отбор на ГЕРБ – това е гаранция за успех “, допълни още той.

„Всички знаем какво се случи при управлението на Орешарски - замразяване на еврофондовете за страната ни, а в момента целият ни екип работи здраво, за да може в края на тази година и в началото на 2016 година, да бъдат приети проектните предложения. Така с общи усилия променяме страната си към по-добро. Така с общи усилия ще променим и Чирпан“, обобщи Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чирпан Христо Стефанов заяви, че икономиката и инфраструктурата в община Чирпан са в лошо състояние. „Задължително е да бъдем част от отличния кметски отбор на ГЕРБ“, каза той. Стефанов представи приоритетите си за развитие на Чирпан за следващите четири години. „Ще работя за съживяване на икономиката, разкриване на нови работни места и поне част от 14-те хиляди чирпанлии, които напуснаха общината, да се завърнат по родните си места“, обяви кандидатът за кмет на общината.

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова заяви пред жителите на Чирпан, че европейските средства отиват в тези български общини, където управляват хора с експертиза и опит. „Чирпан има силна нужда от европейско развитие. Затова е важно да подкрепим Христо Стефанов – за да променим облика на Чирпан и да имаме видими резултати“, подчерта Паунова.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, Ева Паунова и народните представители Пламен Йорданов и д-р Кирил Добрев се срещнаха с жители и гости на общината в емблематичното за региона място – Къща-музей „Пейо Яворов“.

Цветан Цветанов сподели, че за първи път е посетил Чирпан, когато е бил ученик в 8-и клас и е участвал в крос, посветен на Яворов. „Тогава бягах рамо до рамо със сегашния министър на младежта и спорта Красен Кралев и спечелих първия си медал“ , каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов пое ангажимент пред чирпанлии да възроди емблематичния лекоатлетически маратон, като ще разчита на помощ от Българската федерация по лека атлетика.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Област Хасково на 18.10.2015 г. /неделя/

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Хасково утре, 18.10.2015 година, /неделя/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ – Хасково и народен представител Делян Добрев, кандидати за кметове и общински съветници.

Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Свиленград Иван Андреев ще се срещнат с активисти на ГЕРБ в офиса на партията на бул. „България“ (на главната пешеходна улица) в 9:00 часа. Веднага след това, от 9:30 часа, Цветанов, Андреев и Делян Добрев ще разговарят с граждани по пешеходната улица, на Общинския пазар и в кафе „Али Баба“ на пл. „14-ти март“.

В 10:30 часа Цветан Цветанов, Делян Добрев и кандидата на ГЕРБ за кмет на община Харманли Мария Киркова ще се срещнат с жителите на село Бисер. Разговорът ще се проведе в читалище „Пробуда“ в центъра на селото.

Заместник-председателят на ГЕРБ ще посети и град Харманли. В 11:30 часа Цветан Цветанов и кандидат-кметът от ГЕРБ Мария Киркова ще посетят предизборната шатра на партията в централната Градска градина до Културния център. Там гражданите на Харманли ще могат да разговарят с тях и да задават своите въпроси за програмата за управление на Харманли на Мария Киркова.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще посети и гр. Симеоновград. В 12:30 часа Цветанов, Делян Добрев и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Симеоновград Пейчо Стайков ще посетят ремонтирания стар железен мост, след което ще преминат покрай офиса на ГЕРБ на ул. „Търговска“ 2. След това ще се разходят по новоремонтираната ул. „Търговска“, където ще разговарят с граждани. Веднага след това Цветанов и членовете на областния предизборен щаб на ГЕРБ ще разгледат блоковете, които се санират по Националната програма за енергийна ефективност, намиращи се на ул. „Раковска“ 4-10 и на ул. „Алеко Константинов“ 23.

В 14:00 часа Цветан Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за следващ кметски мандат в Димитровград Иво Димов ще се срещнат с представителите на бизнеса от общината. Срещата ще се проведе в комплекс „Планета Пайнер“ на пл. „Поезия“. На нея ще присъства и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова. След това Цветанов, Димов, Делян Добрев, Ева Паунова и кандидатите на ГЕРБ за общински съветници ще разговарят с граждани по централната улица в града и ще пият кафе пред комплекс „Планета Пайнер“ на пл. „Поезия“.

В 16:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще присъства на откриването на Европейски информационен център на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова в град Хасково. Офисът се намира на ул. „Цар Освободител“ 2 (малък бизнесцентър). На събитието ще присъстват и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Хасково Добри Беливанов, областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, депутати и кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

В 16:40 всички официални лице ще посетят и клуба на ГЕРБ-Хасково в ж.к. „Орфей“ 21 К-А, където ще разговарят с хората и ще се разходят из квартала.

В 17:30 часа Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов, Делян Добрев, Ева Паунова и кандидатите за общински съветници ще се разходят по главната улица в Хасково (от театъра до пл. „Свобода“.

В 18:30 часа ще се проведе основното предизборно събитие на ГЕРБ в град Хасково. На площад „Свобода“ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред жителите на града кандидата на ГЕРБ за кмет на община Хасково Добри Беливанов, кандидатите за кметове и общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини