Цветан Цветанов: Силният отбор на ГЕРБ в Свиленград е с номер 1

Силният отбор на ГЕРБ в Свиленград е с номер 1. Трябва да има идентичност в политиката и добър екип в местната власт, затова изберете Иван Андреев и ГЕРБ. Това заяви пред жители на Свиленград председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той бе в Свиленград, за да подкрепи Иван Андреев, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Свиленград, както и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

„Кметът е на всички. Иван Андреев е тук, за да работи и да служи на жителите на Свиленград. Той има подкрепа от изпълнителната власт в лицето на най-голямата партия в страната – ГЕРБ“ , каза още Цветанов. Той призова хората да гласуват масово на 25-ти октомври с номер 1 в бюлетината. „Голямата избирателна активност ще намали силата на контролирания вот“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева също бе в Свиленград, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет. „Убедена съм, че цялата общественост тук ще подкрепи Иван Андреев, защото разумният избор за Свиленград е номер 1“, заяви тя.

По време на срещата Цветан Цветанов имаше възможност да се запознае лично с известния български колоездач Николай Михайлов – първият българин, взел участие в Обиколката на Италия. Той пожела успех на Иван Андреев и неговия екип и подчерта, че младите хора в Свиленград подкрепят ГЕРБ.

От своя страна, Иван Андреев заяви, че добрият кмет трябва не да раздава команди, а да служи на хората. „За мен най-важни са хората в Свиленград. Искам да предам опита си на бъдещите поколения“, добави Андреев.

След като се срещна с активисти на ГЕРБ в офиса на партията Цветан Цветанов, придружаван от областния координатор Делян Добрев, се разходи по централната пешеходна зона на Свиленград и се ръкува с десетки свиленградчани, които пожелаха успех на ГЕРБ. Веднага след посещението си в Свиленград Цветан Цветанов отпътува за харманилйското село Бисер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони