Борисов за волейболистите: Момчетата ни направиха максимума

Нашите момчета направиха максимума. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод откриването на новия храм „Рождество Христово" в район „Младост", съобщи „Фокус". „Кой българин не е гледал волейбола? Мисля, че цялата страна го гледа", заяви Борисов.

„2 на 2, 20 на 20. Мисля, че това беше моментът, в който трябваше Господ да ни погледне с едно око, но и това, което направиха е много добро", подчерта премиерът. Той бе категоричен, че с толкова нови зали, които са направени, бъдещето на волейбола до ще е възходящо поне до 2018 г. Той изтъкна още, че много български деца тренират.

„Нека да не сме максималисти. Чудесна игра, хубаво играят, публиката се радва, всички се радват. Нека да не се правим на много големи специалисти по волейбол", допълни премиерът Бойко Борисов.

Честит празник на всички. Честито и на район „Младост" след булевардите, метрото, южната дъга, бизнес центъра, вече имате църква. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов по повод откриването на новия храм „Рождество Христово" в район „Младост", съобщи „Фокус".

„В същото време в Благоевградско в Бяло поле също се открива много голяма и красива нова църква", посочи премиерът. Борисов пожелава на патриарх Неофит да е жив и здрав по повод рождения му ден и да се правят по две нови църкви всяка седмица. „Православният ни народ трябва да има къде да се помоли и за хубаво, и за лошо. Мисля, че всички хора го оценяват", подчерта министър-председателят.

На въпрос от журналисти какъв подарък е получил от тенисистът Григор Димитров, премиерът Борисов коментира: „Нека личните неща си останат лични. Григор е отличен тенисист. Макар и някое колебание да има, всеки голям спортист има такова в кариерата си. Той е знаме за българския тенис. Да ни е жив и здрав, мисля, че тепърва ще ни радва".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини