Цветанов: Пейчо Стайков е гаранцията за устойчивото развитие на община Симеоновград

Пейчо Стайков е човекът, който трябва да бъде избран, за да продължи да се развива Симеоновград. Лесно е да призова хората тук да го преизберат, защото свършената работа се вижда. Преди Пейчо да поеме Общината, в Симеоновград не можеше да се върви по главната улица, а сега резултатите са видими. Той е централният нападател на ГЕРБ в Симеоновград. Това каза пред жителите на Симеоновград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ е силна, знаеща и можеща партия. „През 2011 година Симеоновград бе една фалирала община, сега е много различно – имаме повече от 25 ремонтирани улици и множество обновени сгради по проекти за над 25 милиона лева европейски средства. Санират се девет от десетте блока в града. Номер 9 за Пейчо Стайков и неговия екип е гаранция за успеха и бъдещето на Симеоновград“, категоричен бе Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Симеоновград да гласуват, защото само по този начин ще имат демократично избран кмет. „Вие трябва да допринесете за победата на ГЕРБ тук с личните си контакти, защото всеки един демократично мислещ човек в Симеоновград трябва да даде своя глас, за да продължи устойчивото развитие на общината“, обясни Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев заяви, че акцент в следващия управленски мандат на Пейчо Стайков е привличане на инвестиции и създаване на нови работни места в Симеоновград, които да задържат младите хора в общината. “Има уникален шанс да бъде решен проблемът с безработицата, заради близостта на магистрали и близките ни контакти с Българската агенция за инвестиции. Имаме план за създаването на две нови индустриални зони, където ще имат възможност да работят и жителите на Симеоновград“, обясни Добрев. Той подчерта още, че Пейчо Стайков е изключително активен кмет, чиято врата винаги е отворена за хората. „Мобилизирайте се и гласувайте с номер 9, за да продължи развитието на Симеоновград“, каза Делян Добрев.

От своя страна, кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет Пейчо Стайков посочи, че вече има готов проект за ремонт на стадиона в Симеоновград, както и план за изграждане на нова спортна площадка в града.

Цветан Цветанов се разходи из обновения Симеоновград и разгледа някои от реализираните обекти от екипа на Пейчо Стайков. Подновени са водопроводи, ремонтирани са обществени сгради, училища, детски градини, множество улици и пътища в общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини