Преобразяват 106-годишната сграда на варненска гимназия В двора й ще бъде реставрирана чешма от 1888 г.

Фолк звездата Лияна тренира и под дъжда (ВИДЕО)

Премиерът Борисов в Брюксел: През юли ще бъде разгледана кандидатуратa ни за ERM-II

Бизнесът на нова среща за тока с властта през март, след това решават дали ще протестират

Бум на хепатит А в Сунгурларе

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме регистърът за внос и износ на отпадъци да бъде публичен

Украински министър се присъедини към поставените под карантина 72 души, евакуирани от Ухан

98-годишната Айрис Апфел – най-цветната и усмихната модна икона

Спецоперация срещу битовата престъпност в силистренското село Айдемир

САЩ още не са решили дали да изпратят ракети „Пейтриът“ на Турция

Джон Питърс отново се сгоди след 12-дневния си брак с Памела Андерсън

48 нови случая на коронавирус в Южна Корея

Директорът на ТЕЦ „Бобов дол“ е на свобода

Парламентът избра Кристина Андонова–Хитрова за зам.-председател на КРС Регулаторът ще има и двама нови членове - Анна Хаджиева и Ердинч Хайрула

Авторът на „Телефонна любов“ с нова книга

Дунавчани ще дадат своя глас с номер 11 в бюлетината на 25 октомври

Росица Кирова уважи предизборната среща на кандидата за кмет на град Дунавци Димчо Скорчев с жителите на града. По време на срещата г-н Скорчев приветства гостите и своите съграждани, след което представи отчет за изминалия мандат на управлението си. В препълнения салон хората топло посрещнаха г-жа Кирова и открито подкрепиха кандидатурата й за кмет на Видин.

Един от най-уважаваните стопани на Дунавци, Милчо Цанов, публично изказа своята подкрепа към единствената жена кандидат за кмет на Видин. Той изрази възмущението си от политическите партии, които по грозен и недостоен начин са се държали и са опитали без аргументи, с намеци и заплахи да принудят хората да гласуват за тях.

„На среща с едни от левите, 10 бодигарда изтласкаха нашия кмет и го изхвърлиха от залата. Беше грозно и обидно. Нали са честни, защо ходят с охрани около тях“, разказа за неприятната случка Милчо Цанов и продължи: „А на друга среща от друга партия говореха едни работи, дето да не знаеш да се смееш ли или да плачеш. Ясно е, че пак ще ни лъжат. Призовавам ви да подкрепим Росица Кирова за кмет на община Видин. На Видин му трябва жена като нея. Жена, която е мъжко момиче“.
Кметът на Дунавци Димчо Скорчев пожела успех на отбора на „Единни за промяна“ в надпреварата за местните избори и заяви своята увереност, че ще получи онази липсваща подкрепа в лицето на г-жа Росица Кирова. В края на събранието хората дадоха заявка, че на 25 октомври ще дадат своя глас с номер 11 в бюлетината, за успеха и развитието на Дунавци и Видин.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.