Гонзо: Лудогорец убива юноши. Знаехме за ранната смяна

Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо нападна Лудогорец след дербито на 12-ия кръг в А група, завършило 1:1 на "Георги Аспарухов", съобщи bTV. Той сподели, че в отбора всички са знаели, че още до 10-ата минута ще бъде сменен играчът до 21 години на разградчани, който шампионите са задължени да пуснат като титуляр. В 8-ата минута беше изваден Венцислав Керчев, който се хвана за коляното.

"Ние знаехме, че те ще направят смяна около 5-ата минута и това е смешно за българския футбол. Те първо убиват тези юноши и затова Лудогорец трябва да мислят дали ще са голям отбор, който върви към титлата, или нивото им ще е такова, каквото е днес."

"Левски няма човек в Изпълкома и докато има президенти там, нормално е всеки да дърпа чергата към себе си. Ние изпълняваме само правилата. Пускаме юноши, развиваме ги и така, спазваме правилата", сподели Иванов .

"Резултатът 1:1 е реален. Не можахме да държим нивото от предишните мачове, но тази точка може да е с цената на победа, тя е стратегическа. Лудогорец не можем да кажем, че е голям отбор, а че има много добри футболисти. Вкараха ни от фаул.

Смятам, че за момента не можем да видим разликата кой е 2 млн. и кой е без пари, в сравнение на нашите играчи и тези на Лудогорец. За нас е важна зимната селекция. Говорил съм със собствениците и те са ме уверили, че ще има някакви пари за покупката на нови играчи", сподели още спортният директор на Левски след дербито с Лудогорец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ