Зрителите категорично заявиха, че искат Преслава обратно във VIP Brother

Фолк сензацията събра седем пъти повече лайкове, отколкото бяха нужни, за да се върне в Къщата, но дали това ще стане факт, сега зависи само от Big Brother

В края на дейли епизода в петък станахме свидетели на поредния прецедент в най-гледаното шоу. Big Brother предизвика зрителите да заявят дали искат да гледат отново фолк сензацията Преслава в Къщата. Те трябваше да обявят решението си, под формата на лайкове във facebook. Феновете на предаването бяха по-категорични от всякога и само за 3 минути успяха да съберат заветните 10 хиляди лайка, с които да обявят, че искат красавицата обратно. В края на гласуването лайковете вече бяха над 70 хиляди. Тази вечер ще разберем дали Големият брат е изпълнил своята част от договорката със зрителите и ще стане ли отново Преслава част от играта.

Живото предаване тази вечер ще ни покаже интересната мисия на Катрин и Светлана, която е част от седмичната мисия #КОЙ. Двете красавици ще имат за цел да отговарят на въпроси от началното училище, а резултатите ще надминат дори тези на Златка Димитрова отпреди три години. Сериозните пропуските в знанията на двете красавици ще окажат пряко влияние върху комфорта на Съквартирантите им, а след мисията по-амбициозните от тях ще се заемат да им преподават уроци география. 

Луна отново ще се превърне в най-мразения човек в Къщата. За разлика от друг път обаче, ексцентричната певица няма да има нито един защитник и дори закрилницата на слабите в Къщата Ернестина ще изкаже огромното си възмущение от нея. Предстои изключително емоционален лайф, в края на който един номиниран Съквартирант ще напусне най-известната Къща завинаги.  

Коментари

Задължително поле