Мъжът, който почина в самолет, имал кокаин за 41 000 лири в стомаха си

Мъжът, който почина в самолет, след като започна да буйства и ухапа друг пътник , е пренасял кокаин за 41 000 лири в стомаха си, съобщава британският вестник "Индипендънт"

Той е бразилец, на 25г., а не на 24 г., както беше съобщено вчера. По време на полет на Aer Lingus от Лисабон до Дъблин в неделя Джон Кенеди Сантос Гурхао се почувствал зле и започнал да хапе пътника, който седял до него.

След това припаднал и починал на борда на самолета.

Пилотът поискал спешна медицинска помощ, а самолетът бил пренасочен към към град Корк в Южна Ирландия. Спешният екип само констатирал смъртта на мъжа, погълнал 800 грама кокаин, разпределен в 80 топчета, едно от които се е спукало в стомаха му.

Количеството би се продало на улицата за около 41 000 британски лири, посочва "The Irish Times".

Ирландската полиция потвърди, че част от опаковките са били възстановени и изпратени за съдебно-медицински анализ. Разследването продължава.

След кацането на самолета бе арестувана и пътничка. В нея са били намерени амфетамини.

"Той беше на пода, треперейки жестоко", казва пътникът Джон Ленард, станал свидетел на смъртта на трафиканта. "Звукът, който издаваше, беше нещо, което никога преди не съм чувал. Не е нещо, което чувате всеки ден. Издаваше дълбока болка - така бих могъл да го опиша най-добре. Много мъчителен край - да умреш по този начин, на пода в самолет", споделя още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят