Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Джорджано с VIP концерт в Къщата на Big Brother

По време на снощния лайф, Къщата на Big Brother напусна завинаги Луна. Петият елиминиран VIP Съквартирант избра да даде щита на SDI на Кристина Димитрова, като по този начин я спаси от предстоящите номинации. След като зрителите категорично заявиха желанието си да гледат Преслава отново в Къщата, Big Brother изпълни волята им и снощи фолк сензацията отново се присъедини към звездния отбор.

В дейли епизода тази вечер ще станем свидетели на нови изненадващи конфликти. Гъмов ще се изправи срещу „Ритон”, като ще постави под съмнение успехът им на мисия „Напудреният Орфей”. Според актьорът, избирайки да пеят собствените си песни, никой от изпълнителите не се е справил с основната задача – битката със собственото им его. Думите му ще срещнат сериозен отпор в Здравко, който ще защити свръх емоционално както себе си, така и честта на „Ритон”.

Още един неочакван конфликт ще изплува на повърхността. Досега Иво имаше изключително позитивно отношение към Светлана, но тази вечер колоритният водещ ще го промени коренно и ще се изправи в пряк конфликт с красавицата. Каква е причината за този обрат в отношенията между двамата, ще стане ясно тази вечер от 20 часа само по Нова.

Снощи видяхме как Луна в крайна сметка се раздели с удължителите на косата си. Big Brother обяви, че възстановява целия седмичен бюджет на Съквартирантите, но те не се трогнаха от постъпката на певицата и обявиха, че няма да го приемат. Допълнителните 738 лева звездите решиха да вложат в нещо нестандартно, а именно – концерт на Джорджано. Въпреки че според Големият Брат това биха били най-неразумно изхарчените пари, той ще изпълни желанието им. В дейли епизода тази вечер зрителите на Нова ще видят как звездите ще посрещнат противоречивата интернет сензация и ще станат част от истински купон в Къщата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете