Цветанов в Батак: ГЕРБ има опита, капацитета и експертите, които са на разположение на кметовете по места

„В тази кампания се старая да посетя всички области и вече съм се срещнал с хората от над 200 населени места. Дойдох и в Батак от уважение към Вас, защото тук нашите представители полагат много усилия за промяна в една община, където дълго време не се случва нищо”. С тези думи председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към жителите на Батак. Те му подариха икона на Баташките мъченици, канонизирани от Българската православна църква, и пожелаха успех на ГЕРБ в предстоящите избори.

Цветанов подчерта, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Батак инж. Атанас Коларов има качествата и получава пълна подкрепа от партията. „Кампанията приключва след няколко дни и за да има истински резултати, трябва да се стремим към по-висока избирателна активност. Трябва да провокираме по-голям интерес към местните избори, защото, когато не гласуваме, даваме възможност на случайността да определя нашето бъдеще”, посочи още Цветанов.

„Защо да изберете ГЕРБ? Защото има опита, капацитета и експертите, които са на разположение на кметовете по места”, изтъкна заместник- председателят на ГЕРБ. Като пример за такава подкрепа, Цветан Цветанов посочи ремонта на пътя Батак- Доспат, приключил през 2012-та година, след като повече от 30 години не му е правена рехабилитация. „Дори досегашният кмет на Батак от БСП призна, че неговата партия не е успяла да направи този ремонт”, сподели пред присъстващите Цветанов.

„Общините, управлявани от кметове на ГЕРБ, постигат видими резултати, затова в Батак гласувайте с №7 в бюлетините за кмет на общината, за общински съветници и кметове на населени места”, призова жителите на Батак председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони