Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Цветанов в Калояново: Разумният избор е номер 2 за Йонко Вангов и ГЕРБ

Ние от ГЕРБ обещаваме само това, което можем да изпълним. Чухме амбициозната програма на Йонко Вангов и мога да Ви гарантирам, че той е компетентен човек, с отлични професионални качества. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Калояново. „Йонко знае как да работи с европейски средства и ще бъде в постоянен диалог с правителството на Бойко Борисов. Той ще получи подкрепата на най-голямата политическа партия – ГЕРБ и ще постигне видими резултати в община Калояново“, подчерта Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че за да изпълни един кмет своята управленска програма, му е необходима помощ от правителството. „Новият програмен период дава много възможности, а ние трябва да наваксаме онова, което загубихме по време на управлението на кабинета „Орешарски“. Има 32 милиарда лева, които трябва да бъдат усвоени от българските общини, но за да се случи това, трябва да гласуваме разумно. Разумният избор за Калояново е номер 2 в бюлетината“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов посочи още, че силната местна власт зависи и от политическата партия, която стои зад гърба на кмета и неговия екип. „С нашата подкрепа Йонко Вангов ще реализира всичко, заложено в програмата му“, каза Цветан Цветанов.

„Моят опит ми дава куража, че мога да се справя с най-голямото предизвикателство – това да стана кмет на Калояново. И съм убеден, че с мощната подкрепа на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов ще постигна видими резултати за общината. Гордеем се с ремонтираните четвъртокласни пътища, ремонтираните административни сгради, с детските площадки и със зелените площи в Калояново. Ако ми гласувате доверие, добрите неща ще се случват и занапред. Изберете номер 2 в бюлетината“, призова жителите на Калояново Йонко Вангов.

Областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков изрази убедеността си, че новият кмет на Калояново ще бъде Йонко Вангов. „ГЕРБ гласува доверие на Йонко, защото той има опит и знания“, обясни Петков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.