Евростат: Годишната инфлация се е ускорила до 2,2% в ЕС

Омбудсманът Мая Манолова с гореща телефонна линия за потърпевшите от фалита на „Олимпик“

Редица нередности разкриха в пловдивски автошколи

Превозват пациенти от Добрич в Балчик

Министър Ангелкова: Очакваме 5% ръст на туристите за този летен сезон

Александър Вучич: Главните цели на Белград в Косово са укрепване на мира и стабилността

Задържаха 18-годишния младеж, предизвикал катастрофата с двама пострадали в Петрич

Възобновено е подаването на данни от Търговския регистър към средата за междурегистров обмен

Младежите на ПП АБВ се срещнаха с Красимир Вълчев с конкретни предложения за промени в сектора

РЗИ пусна „Какао бийч“ да работи

18 водолази издирваха второто момче край вълнолома във Варна

Иззеха хероин и амфетамин от младежи в Търговищко

Путин и Ердоган ще проведат отделна среща през септември в Техеран

Инвестициите в минната индустрия достигнаха 5,5 млрд. лв.

Сексът не е табу за преживелите инфаркт Облекчава болката, стимулира сърцето, ускорява зарастването на рани

Даниел Панов: „Неделя е важен ден за бъдещето на децата ни, нека направим правилния избор“

ФейсБойко назначи търновския кмет

Близо 1800 души аплодираха в Двореца на културата и спорта във Велико Търново претендентът за втори кметски мандат Даниел Панов. Заключителният концерт от кампанията на ГЕРБ започна с ретроспекция на наводнението, сполетяло региона на 19 юни 2014 г., когато десетки бедстващи семейства от Килифарево, Дебелец и Велико Търново намериха помощ и подкрепа в лицето на Панов. Той представи силния си отбор с №8 в бюлетината. Завладяващи фолклорни изпълнения подгряха аудиторията, а най-приятната изненада бе появата на приема в лицето на актьора Ненчо Балабанов. ФейсБойко одобри кандидатурата на Даниел Панов и директно го назначи на поста. 

„Благодаря ви за подкрепата, без която аз нямаше да се впусна в това предизвикателство отново“, обърна се към препълне ната зала Даниел Панов.

„Преди 4 години при встъпването ми в длъжност аз цитирах една реч,в която се твърдеше, че няма да мога да ви предложа нищо друго, освен труд, сълзи и пот. Аз съм щастлив затова, че трудът и умората бяха възнаградени от вашата подкрепа. През тези 4 години, някои от нас преглъщаха сълзите си, но всеки от нас е запазил сакрално място в сърцето си за любимия ни град, за градът, който пази сърцето и душата на България“, продължи емоционалното си обръщение кандидатът на ГЕРБ. Той поиска прошка от съпругата и синовете си за пропуснатото време с тях и това, че не е усетил как децата му израстват през изминалите 4 години.

„Искрено съжалявам онези, които се помъчиха да вземат вашия вот с измама“, отбеляза Даниел Панов. Той изтъкна, че неделя е важен ден за развитието на Велико Търново.

„Нека всеки от нас да отдели няколко минути за бъдещето на нашите деца, великотърновчетата. Нека направим правилния избор“, прикани Панов под мощни възгласи на одобрение. Той благодари на всички, които са били до него по време на предизборната кампания.

„Една предизборна кампания е изпитание, но всички ние знаем, че когато се впуснем в изпитанията печелят най-добрите, на-мъдрите и най-смелите. Бъдете благословени вие и вашите семейства. Вярвам Ви!“, завърши Панов.

Грандиозният концерт „От приятели – за приятели“ продължи с изпълнения на Янка Рупкина, Нели Рангелова, Десислава,Лора Караджова, ансамбъл „Чинари“, квартет „Славеите на Надка Караджова, група „Етноритмикс“ и ансамбъл „Искра“. За да подкрепят Даниел Панов на сцената излязоха още Екатерина Евро и Мария Статулова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.