Бивш американски войник напусна жена си и си смени пола

Възможно ли е една слабичка и секси брондика да е била мъж, и то брадат, мърморещ и възпълен?Да, ако този мъж се е казвал Матю Аведиан и е бивш американски войник. За неговата уникална смяна на пола разказва в обширен материал "Дейли Телеграф".
С днешна дата Сона Аведиан, на 33, спокойно разказва за своето предишно "аз", което е тежало 110 килограма и е било войник от флота, сражавал се дори в Афганистан.. Сона разказва всичко това, за да вдъхнови всички хора, които искат да сменят пола си, да не се срамуват, а да променят живота си към по-добро.

Нейното пътуване преди две години започва от един възпълен фен на бързите закуски, минава през хормонална терапия и серия от хирургични интеревенции.Най-чакана и най-болезнена е процедурата по направа на гърдите.

"В началото бях 110 килограма самота, омраза към целия свят и нищо повече. Не можех да продължа повече така. Трябваше да направя нещо ", разказва Сона.

Когато стига до идеята за смяна на пола си през 2012 година Аведиан е женен и има малка дъщеря.Тогава неговото влечение към женските дрехи е просто срамна тайна, за която никой не говори. Така,както майка му никога не е коментирала въпроса, след като хваща 7-годишния си син да се разхожда в стаята си, облякъл дрехите на сестра си. "Идвам от дълбоко религиозно семейство .Там това, което правех аз, с дрехите на момичета се приемаше като гигантско зло. И дори бях наказвана", разказва Сона.

Докато растяла, тя била уплашена и депресирана. Отчаяно искала да е момиче, но знаела,че никой няма да и позволи това нещо.

Като повече транссекусални Аведиан се записва във флота, за да убеди света,че е супермъжкар и да не събуди подозрение. Пуска си брада и почва да прекарва времето с останалите мъже в кръчмата. "Опитах да съм истински мъж, като се ожених и направих семейство. Не можех да издържам в един брак, с една фалшива самоличност, която си бях избрал за пред хората. За да не съм при жена ми и детето почнах да работя повече и повече- само да съм навън. През 2012 година се опитах да спася брака си, но беше късно. И като дойдоха документите за развода, усетих, че е дошло времето да живея и да бъда истинската аз", разказва Сона.

Сона казва на бившата си жена и на дъщеря си какво иска да направи със себе си. И те я подкрепят. Два месеца след като се развежда, Сона започва и своята физическа трансформация.

"Проучвала съм хора, които са си сменили пола цели 11 години преди да събера смелост.Реших да си сменя пола , като разбрах ,че ако продължавам да се съобразявам с хората, те винаги ще се подиграват за моя сметка и ще искат да правят живота ми гаден", обяснява блондинката.Тя прави и видео, което качва в Интернет, където са отразени всички етапи от нейната трансформация и от дебелак в секси мацка. В момента клипът е гледан от над 1,6 милиона души в You Tube.Страницата и във Фейсбук има повече то 5000 лайкове . Често я търсят за съвет хора, които искат да тръгнат по нейните стъпки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл