Проект без аналог в Бургас

22-етажната резиденция "Лазурен бряг" е вдъхновена от руския дух и архитектура

Бургас - градът, който се развива осезаемо и е предпочитан за живеене, отговаря подобаващо на потребностите на жителите и гостите си с проект без аналог.

Резиденция "Лазурен бряг" е уникален за Бургас със своя стил, разположение и функционалност. Проектът е вдъхновен от духа и архитектурата на една от емблематичните исторически сгради на Москва. Намира се на бул. "Димитър Димов" в престижния ж.к."Зорница". Предлага гарантирана неподправена гледка към Черноморския залив на Бургас, Атанасовското езеро, Морската градина и езерото Вая.

Намира се само на 5 минути до плажа, крайбрежни ресторанти, тенис кортове, конна база, центъра и пешеходната зона на града, както и до големите търговски обекти Мол "Галерия", Мол "Плаза", Carrefour, Metro, Lidl, Kaufland.

Сградата разполага със собствен подземен и надземен паркинг и е ситуирана на комуникативно място с директен достъп до Морската градина и плажа на Бургас, в непосредствена близост до главен път и автобусна спирка на линиите за Слънчев бряг, Несебър, Поморие и летището, както и на градски автобус, свързващ ж.к. Зорница с центъра на града и ЖП гарата и автогарата.

22-етажната резиденция включва подземен паркинг, фоайе с рецепция, лоби бар, офис помещения, супермаркет, киносалон, конферентна зала и други търговски обекти. Чрез пасарела над бул. "Димитър Димов" се осъществява пешеходният достъп до Морската градина и плажа. Панорамният ресторант с покрита тераса и с прекрасна гледка , както и панорамният СПА-център с покрит басейн, фитнес на две нива, съблекални, кабинет за масаж, сауна и парна баня ще могат да се ползват не само от собствениците.

Предлагат се апартаменти с една, две и три спални. Всички жилища се предават завършени "до ключ" с Ел. и ВиК инсталации, подова настилка - ламинат, гранитогрес и индивидуален мокет, бои по тавани и стени, осветителни тела и оборудване на санитарни възли. Общите части са луксозно решени с мрамор и мокет по подовете, комбинация от боя и тапет в светли тонове по стените, вградено осветление по тавани, картини, подчертаващи стила на сградата, и големи панорамни прозорци за завършек.

Компанията е развила своя собствена система за индивидуален подход към всеки клиент в съответствие с техните интереси и възможности. Особено внимание се обръща на прилагането на конкретните изисквания и условия на работа при отделните проекти, което гарантира високо качество на разумна цена. Главният изпълнител има дългогодишен опит в дизайна, строителството и предоставянето на механизация и оборудване за различните условия. Той е инвеститор на собствените си проекти в сферата на жилищното и ваканционното строителство, както и в сферата на търговските имоти с внимателно подбрани топ локации в България и други европейски страни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти