Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Цветанов: Иван Тотев осигури възможност за развитието на бизнеса в Пловдив

Приносът на местната власт към развитието на градовете е много важен за бизнеса. Добрата комуникация на Вашите работодатели с кметовете рефлектира и върху Вашите заплати. Вие сте разумни хора и очаквам от Вас да дадете подкрепата си за екипа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев.

Няма време за губене по балотажи, гласувайте с номер 3. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред работещите във фирма „АПЕКС СЕРВИЗ“ в пловдивския район „Северен“.

На срещата присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Иван Тотев, кандидатът за кмет на район „Северен“ Ралю Ралев, кандидатите за общински съветници и районни кметове на ГЕРБ в Пловдив, както и народните представители на ГЕРБ-Пловдив.

„Идвайки в Пловдив, ми направиха впечатление новите предприятия, изградени покрай пътя. Иван Тотев не само направи Общината достъпна за хората и бизнеса, но и осигури възможност за развитието на бизнеса в Пловдив“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, неслучайно Пловдив е сред първите градове с най-много привлечени преки инвестиции.

„Един от големите реализирани проекти в Пловдив е изграждането на „Голямоконарско шосе“, чиято стойност надхвърля 50 милиона лева. Разбирате, че това няма как да се случи без силната държавна подкрепа в лицето на правителството на Бойко Борисов, защото важните проекти, свързани с инфраструктурата, зависят както от силната воля на местната власт, така и от управлението на държавата“, категоричен бе Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ посочи още, че във вторник премиерът Бойко Борисов ще открие магистрала „Марица“.

„След това Бойко Борисов иска да дойде в Пловдив, за да се срещне с новоизбрания кмет Иван Тотев“, подчерта Цветан Цветанов. Иван Тотев поясни, че „Голямоконарско шосе“ е един проект, насочен изцяло към бизнеса, чиято реализация е от голямо значение. „Именно тук са съсредоточени много индустриални предприятия, които след реализирането на проекта ще имат по-добри условия за развитие“, каза Тотев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.