От БФС отличиха Даниел Панов с плакет за принос в развитието на българския футбол

Дима Максимова

Днес на стадион „Ивайло" отново прозвуча националния химн, както и този на Германия. След дългогодишна пауза „виолетовата крепост" прие международна футболна среща. На зеления килим юношеският национален отбор до 15 години победи връстниците си от германската провинция Долна Саксония с 3:1 в приятелски мач.

В паузата между полувремената, кандидатът за кмет на Община В. Търново Даниел Панов, бе изненадан със специално отличие от Българския футболен съюз. Той бе награден с плакет за принос в развитието на българския футбол. Заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов, припомни пред присъстващите, че преди време обеща да доведе на обновения стадион „Ивайло" национален отбор и е изпълнил обещанието си. Попов поздрави Даниел Панов за това, което до момента е направено за стадиона и заяви, че когато приключи следващия етап от планираните ремонти на съблекалните, ще домакинстваме и на младежкия национален тим. По неговите думи, когато бъде завършен и заложеният ремонт на осветлението и монтирането на електронно табло, стадион „Ивайло" ще получи възможност да приеме още по-отговорни мачове.

От БФС бяха подготвили и специален подарък за юношеския отбор на „Етър ВТ" –топки и екипи. Прие ги президентът на клуба Сашо Нанков, който е и кандидат за общински съветник от листата на ПП ГЕРБ.

По-рано днес Фен клуба на ФК „Етър" оповестиха подкрепата си за кандидатурата на Даниел Панов за кмет. Привържениците излязоха с позиция, която разпространиха в общественото пространство. Те посочват, че през четирите последни години Даниел Панов е имал позитивна комуникация с феновете на „Етър“ и техния председател Венелин Русанов, а двамата работят за развитието на великотърновския футбол. От Фен клуба се обявиха в подкрепа и на Венелин Русанов от ПП „Глас Народен" за общински съветник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини