Сидеров: МВР да намери този, който удари Чуколов, мен и журналист

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров подаде жалба в Първо РПУ София, след като в петък той, колегата му Десислав Чуколов и журналистът от АЛФА ТВ бяха нападнати пред сградата на НАФИЗ в столицата. Инцидентът се случи на ул. „Г. С. Раковски” докато депутатите лепиха и раздаваха на минувачи хартиени листовки срещу разпространението на наркотици. Това написаха от партия "Атака" в писмо, разпространено до медиите.
Въпреки присъствието на десетки свидетели и телевизионен екип, млад мъж, излизащ от сградата на театралната академия, без видима причина нападна физически Сидеров, Чуколов и придружаващият ги журналист, пише още в писмото.

АЛФА ТВ разполага с богат снимков и видео материал на неизвестния извършител. Кадрите са предадени на органите на реда. От партия АТАКА се надяваме МВР да не приложи двоен стандарт, както го правеше по време на протестите срещу тогавашното правителство през 2013 – 2014 г., и да извърши необходимите бързи оперативно-издирвателни действия за идентифициране на нападателя, допълват от ПП Атака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини