Космат чорапогащник пази от изнасилване

Няма нищо по-отблъскващо от космата жена и зелен москвич, твърдеше преди години наш познат естет.

Е, москвичите вече ги няма, но космите по дамските крака са още тук и днес служат на най-различни цели - чрез тях феминистките например дават израз на отвращението си от модните тенденции и обществените нагласи, които “заробват” жените.

Китайски дизайнери пък създадоха “косматия чорапогащник” с нещо друго наум. Замислен с идеята да предотврати сексуалното посегателство над жени, той идва да спаси дамите и от натягащи се мачовци. Психолози твърдят, че гледката на рунтави крака е неприятна и определено действа с обратен ефект на повишеното мъжко либидо.

В света всеки ден се произвеждат стотици милиони продукти, които са важни за всекидневието ни. Това обаче не означава, че покрай тях не се появяват и такива, които са по-далеч от определението полезни и по-близо до смешни. Някои изобретения са открито глупави.

Всеизвестен факт е, че големите дупета изживяват най-добрия момент в съществуването си през това десетилетие. Истински хит в поп културата на XXI век, който чупи интернет, диктува модата, туърква и намира място дори в тази статия. Няма отърваване от тях, както и от коментарите във фейсбук по повод концерта за 14 години телевизия “Планета”. За едни приятели го пиша това. Шегата настрана, но манията по заоблените женски форми се пренесе дори в интериорния дизайн.

Уважаеми господа, насочваме вниманието си към вас и ви представяме “Плесни я” - лампата с форма на дупе, която се включва и изключва, когато я плеснеш, сграбчиш или щипнеш. Това може да ви се струва наистина странно изобретение, но всъщност е едно секси осветително тяло, което може да бъде идеален подарък или добра шега, с помощта на която да се позабавлявате от сърце. Най-новият модел може да бъде закупен на цената от 167 долара.

Тъй като започнахме с изобретенията, които могат да се окажат в полза на силната част от човешкия род, продължаваме с още няколко такива. Сами виждате - времето се разваля, валят дъждове, а след месец-два ни очаква и сняг. Затова всеки себеуважаващ се мъж трябва да се окаже горд собственик на шапката брада. Както жените преоткриха клековете, за да се сдобият с голяма и стегната задница, така и половинките им забравиха що е самобръсначка. Това обаче вече е безсмислено, тъй като американските дизайнери в Beardo създадоха шапката брада. Скъпи мъже, вече сте свободни да преоткриете магията на бръснача и да се отървете от омазания с храна мустак и досадния сърбеж само срещу 40 долара. Модерна, удобна и топла, шапката, която си има брада, е идеалният аксесоар за зимата.

Сред изобретенията за господата се нареждат вратовръзка, която има таен пълнител за алкохол (скучните дни в офиса приключиха!), за 25 долара и колан, с чиято помощ ще можете да следите килограмите си - само за 14 долара. Ех, друго си е да живееш във времена, в които всичко е възможно!

Разбира се, няма да подминем и женската част. Вратовръзката при господата е във формата на шал за дамите. Кой е казал, че само мъжете ще се забавляват по време на работа? Отново срещу 25 долара и няколко клика в интернет скуката трайно напуска дните ви.

Следващото невероятно изобретение е насочено към таргет групата на майките. Идеята се заражда през 90-те години в Япония, но е осъществена в Америка, където превръщат лазещите бебета в парцали за почистване. Единственото, което майките трябва да направят, е да облекат подрастващите си в костюмче, което наподобява парцал. Така, от една страна, децата могат да си пълзят непрестанно, а от друга - къщата ще блести от чистота. Какво по-добро изобретение от това? Мамчето си почива с вълшебния шал на врата, а детето се учи на труд от бебе. А сега бързо сядайте на компютъра и поръчвайте! Вместо да шляпкате жена си по дупето и тя да ви се сърди, си купете лампа. Вместо да карате мъжа си да пуска брада, му вземете вълнена. И вместо да следите постоянно пълзящото си бебе да не се нарани някъде, го пуснете да се напъха и в най-прашните кътчета на дома.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл