Съквартирантите във VIP Brother се номинират очи в очи

Войната между Кичка и дует „Ритон” се завръща с нова сила

Финалът наближава и вече почти няма Съквартирант, който да не е намерил своето място в един от двата лагера. Единственият циркулиращ елемент е Люси, който не само че успешно се вписва навсякъде, но и се грижи да поддържа огъня на напрежението жив. Последната му битка обаче – тази срещу Ернестина - е явна. За нея той намери поддръжници в лицето на Джино, Кичка и Кристина. Актрисата пък може да разчита на Иво Танев, дует „Ритон” и Светлана. Дали още някой ще се присъедини към враждуващите звезди, ще стане ясно тази вечер. 

В днешното живо предаване ще проследим на живо поредните номинации. Този път те ще бъдат повече от инфарктни, тъй като ще се проведат очи в очи. Дали звездите ще имат смелостта да застанат директно срещу своите противници, или ще предпочетат да номинират по-неутрални играчи, предстои да разберем. Едно е сигурно – казаното пред милионите зрители на VIP Brother неминуемо ще се отрази на отношенията вътре и откровените думи дълго ще отекват в Къщата. 

Тази вечер ще станем свидетели и на една позабравена война – тази между Кичка и дует „Ритон”. Този път от името на музикалното семейство ще воюва Катя, която ще защитава съпруга си. Двете дами ще се обвинят взаимно в плетене на интриги и клюкарстване, а Бодурова отново ще засегне болното място на семейството. Как Катя ще отвърне на удара и какво ще се случи, когато в дуела ще включи и емоционалният Здравко, вижте тази вечер от 20 часа по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес