Мъж, помогнал на жена и децата й при атака на джигит, пребит от нападателя и негов помагач до дома си (видео)

впоследствие е станал жертва на агресия на шофьора и негов помагач, разказва Нова тв.

Шофьорът нападна майката пред децата й заради направена забележка. Тя возела двете си деца в колата в локалното платно на столичния булевард „Черни връх". Била засечена от шофьора, навлязъл в насрещното. Жената е направила забележка на нарушителя, но това само отключило неговата агресия.

Даниел се притекъл на помощ на дамата, когато чул виковете й. Той овладял ситуацията, но и получил заплаха, че ще си плати. 20 минути по-късно е бил причакан близо до дома си от двама мъже. Единият е бил шофьорът нарушител. 

Даниел е с отоци по главата и синини по гърба и ръцете вследствие на многобройни удари и ритници. Завел е дело, но има нужда от помощта на жената, която е спасил.

"Бих искал да направя един апел към нея - нека дойде в 4-то районно, да каже за какво става въпрос, защото в момента е моята дума срещу неговата", призова Даниел.

Биячът е добре известен на полицията - 50-годишен мъж, задържан и друг път за хулигански прояви. В момента е в ареста, а по случая е образувано досъдебно производство. Помощникът му е обявен за общодържавно издирване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини