Меган Маркъл се похвали с наедряло коремче

Правим с Китай евтини автобуси на ток

Извергът от хотела: „Трябваше да го направя“ Забил ножица в окото на жертвата, защото се подразнил, че е останало отворено

БАБХ проверява случая с хранително натравяне на ученици от Варна

По 300 евро бонус предложи френското правителство на полицаите, мобилизирани за протестите на „жълтите жилетки“

Шефът на БАБХ д-р Дамян Илиев: Не купувайте храни от багажници на коли и крайпътни търговци

Франция въвежда данък за технологичните гиганти Кръстен е ГАФА - на Гугъл, Епъл, Фейсбук и Амазон

Градският ученически парламент в Търново дари обувки, дрехи и играчки на детски център Членовете събраха над 3200 лева за благотворителната кауза за малчуганите в с.Ново село

Столичната полиция издирва Стефан Манчев

Шеф на „Герена“: „Левски“ няма да последва съдбата на ЦСКА

Заев и Ципрас с номинация за Нобел за мир (ВИДЕО)

Моуриньо похарчи половин милиард евро

Меси с пета „Златна обувка“

ФИФА въвежда нови правила

„Репортери без граници“ включи Виктория Маринова в годишния списък с най-тежките убийства на журналисти Организацията "все още разследва" разкритото престъпление

Председателят на Отечествения съюз: Шансът на Видин се казва Росица Кирова

„Във Видин е дошъл момента да се смени модела на управление. Шансът на Видин се казва Росица Кирова. Дама, която се е доказала като личност в професионален, морален и управленски план“. Това заяви председателят на Отечествения съюз Симеон Симеонов, който дойде във Видин, за да заяви категорична подкрепа за кандидата за кмет Росица Кирова.

„Досегашният партиен модел във Видин от изредилите се всички основни политически сили не допринесе за нищо добро. Напротив. Градът и регионът западат. Тук не можа да се създаде нагласата за някаква радикална промяна към по-добро. Не можа да се намерят и ангажират кадрите – честните, можещите и достойните, в този процес. Вместо това, Видин стана един от нарицателните примери на фона на общата мизерия, на корупцията. За съжаление, това е истината. Истината за некадърност в управлението, съчетана с една безскрупулна корупция и изземване на малкото ресурс, който се генерира тук“, каза Симеонов. Той обясни, че през годините управленците не са създали и допринесли за едно истинско и коректно лоби на Видин и региона в София и Брюксел. „Вместо това се подхранваше корупция и корупционният модел на управление. Дошло е времето да се каже „стоп“ на такъв тип управление. Времето, в което Видин и неговите приятели, какъвто съм и аз, да се опитаме да променим посоката и начина за управление на града и общината“, заяви Симеон Симеонов. Той благодари на общинската структура на Отечествения съюз за решението да подкрепят на предстоящия балотаж единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова.

Председателят на общинската организация и областен координатор на Отечествения съюз във Видин Надежда Гъжева обясни, че, като защитник на гражданските и социалните права на хората, от сдружението намират много допирни точки с програмата на Росица Кирова, в която са заложени социални идеи и предложения, насочени с грижа към хората и техните проблеми.

„Призовавам всички наши сподвижници, поддръжници и активисти да подкрепят Росица Кирова, да дадат подкрепа за едно гражданско управление“, каза Гъжева.

„Да дадем шанс на гражданското общество, на активните видински граждани, които милеят за града и региона. Няма да е никак лесно на Росица Кирова, предвид конфигурацията в Общинския съвет. Кирова обаче е този мотор и двигател, който е длъжен да направи промяната. Промяна в стила, в метода на работа на администрацията и да освободи града от корупцията“, заяви още председателят на Отечествения съюз, за чиято подкрепа кандидатът за кмет на Видин Росица Кирова изрази своята благодарност.

От Отечествения съюз обясниха, че заедно с Росица Кирова са обсъдили стъпките за изграждане на обществени съвети като партньор, коректив и опонент на органите на местната власт и местното самоуправление. Проектът, по който работи в страната Отечествения съюз, е заложен и в програмата на Росица Кирова. От сдружението са готови да окажат помощ на нейния екип при прилагането на този проект в община Видин.

„Видин е узрял и презрял за смяна на модела. Призоваваме видинчани да гласуват на 1 ноември. Съдбата, шансът на Видин е в ръцете на хората“, допълни Симеон Симеонов.

За промяната на Видин – гласувайте с номер 11 в бюлетината!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.