Миков: Близо 30 млн. лв. са хвърлени за купуване на гласове

"В тези мръсни избори БСП игра политически”, заяви Миков пред Нова ТВ и изчисли, че близо 30 млн. лв. са хвърлени от политическите партии за купуване на гласове за местния вот, предвиждайки, че тази година ще има много жалби срещу вота в различни места по страната.

„Вземането на властта на всяка цена не може да бъде цел на всяка партия”, категоричен бе Михаил Миков и сигнализира как в Девин хора са били заплашвани, че ще останат без работа, ако продължат да работят за кандидат-кмета на БСП.

„Ние ще бъдем последователни”, обеща на избирателите си Михаил Миков и заяви, че БСП ще гласува за сваляне имунитета на Волен Сидеров.

„Не търся политически контекст на случая с Алексей Петров. Стрелба с гранотомет в столицата достатъчно тревожи грлажданите”, коментира Миков опита за атентат срещу бившата барета, и допълни: „По наше време той беше публично известен, докато преди това е работил тайно. Но чак да е владеел ДАНС?”

Относно документите, които Алексей Петров предаде преди време на Станишев, Миков коментира с думите: „Цялата тази игра беше част от политическата игра срещу БСП”.

Коментари

Задължително поле