На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Овчарят-тотомилионер пребивал жена си, профукал 45 000 лева и тя го изгонила

Съпругата, синът и дъщерята на овчаря тотомилионер Здравко Траянов – Светла, Иван и Силвия, цял живот са се блъскали сами със съдбата без да получат помощ от него, съобщава struma.bg. Откакто Здравко е милионер, не ги е потърсил нито веднъж. „Възмутени сме от много неверни неща, които се изписаха за него. Искаме да разкажем какъв човек е и как сме живели с него”, каза съпругата му Светла.

„Родителите ми са разведени от 17 години. Здравко е упражнявал физически и психически тормоз върху майка ми. Нито веднъж не е поел отговорност за нас, семейството му. Една от измислиците, които се писаха, е, че ме е посетил, след като е спечелил парите. Няма такова нещо. Не съм го виждала от 20 години”, споделя пък дъщерята Силвия.

Тя допълва, че миналата година се наложила на майка й да влезе в болница и станало така, че нямало кой да се грижи за брат й, които е първа група инвалид от раждането си. Така се наложило Иван да отиде племенник на баща им.

„Нито веднъж не се е поинтересувал как сме, що сме. След като спечели от тотото, го потърсих. Намерих го в село Първомай, а той като ме видя, се опита да избяга и ми вика: „Бегай от тука, запали ми главата.” Беше пиян. Дори посегна да ме удари. Аз просто исках да поговоря с него. Той май дори не ме позна”, допълва дъщерята.

„Измислица е, че мъжът ми е бил 9 години в транспортна полиция. Изкара там 3 години. Тъкмо се бяха родили децата – те сега са на 32 и 33 години. Искахме да вземем жилище от службата му, но го уволниха дисциплинарно, защото много пиеше. От тогава не може да започне работа никъде. После отиде на работи в Коми. Цялото семейство отидохме там, но той не беше спестил нищо. От там Здравко се върна със счупен крак и две патерици. После беше автомонтьор при брат ми. Взимаше пари, а вкъщи казваше, че брат ми не му плаща. Веднъж се прибрах, него го нямаше. Изчезна за 3 месеца. Разбрах, че пирува някъде. Отидох в банката, от 58 000 лева на сметката бяха останали 13 000 лева. Попитах дали не може да се блокира сметката, парите да останат за децата, казаха ми, че не може. Изпука всички пари. Прибра се и ме би. Тогава му казах да се маха и да не се връща без парите. Никога не се сети, че има болно дете. Дъщеря ми работи на две места в София, за да може да се изучи”, споделя още бившата му съпруга.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.